Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-

<< < (31/37) > >>

Dormio:

--- Cytat: DarkCrov w Październik 25, 2007, 14:48:51 ---Widać nie to forum czytałem. Hmm może na onecie to widziałem ;)

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co i gdzie czytasz, ale tu masz już co najmniej 6 stron na wybór cytatów, a tych jak na razie nie zamieszczasz. Próbujesz flame wywołać ? Jeśli nie to po prostu rzeczowo podejdź do sprawy i daj cytat gdzie wg Ciebie BUFU płacze, no chyba, że wolisz się z tego stwierdzenia wycofać.

Dla przypomnienienia co poniektórym historycznie sytuacja wygląda w skrócie tak:
1. FS wprowadza się na północ w sąsiedztwo TRI
2. FS dogaduje się ze Spartą i wprowadza do Branch
3. TRI "wypowiada" wojnę Sparcie, która dogaduje się z FS i przechodzi do FS
4. TRI kontunuuje natarcie na powiększony FS, sprowadza "kolegów" do ataku na Branch
5. TRI zajmuje kolejne systemy w Deklein (dawne tereny Sparty), w czasie gdy FS broni Branch
6. FS oddaje Branch jako region nie do obronienia przeciwko przeważającym siłom, a przy rozciągniętych liniach zaopatrzenia przebiegających w poprzek terenu TRI
7. FS dogaduje się z -Y- w kwestii połączenia.
8. TRI "wypowiada" wojnę -Y- i błyskawicznie zajmuje tereny pod jurysdykcją dawnego FS (Fade)
9. Ofensywa TRI rozbija się o XZH, a na forach pojawiają się pogłoski o "dogadywaniu" dowództw
10. "Przypadkiem" nowe sojusze włączają się do walki przeciwko -Y- i "przypadkiem" mają dodatni standing do TRI
11. Przełamanie obrony XZH, przez TRI
12. CDN...

Ezachiel:
Go Boys !!!  :smitten:

Get'em tigers ! :krzeslo:

Fajnie się czyta, wżućcie troche polityki pls  >:D

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Vic Brunner w Październik 25, 2007, 13:13:31 ---Nie dosc, to wespol z Tri probowaly czasem bronic te stawiane przez siebie posy, daleko nie szukajac przykladu - wczorajszy pos Destiny w p-2 atakowany przez kilkanascie bsow YW, gdzie Destiny, wraz z Tri i ATF przylecialo go bronic. Pryzkladow moznaby jeszcze pare wymienic.
To zapewne przypadek, jak i to, ze owe alliance maja + z Tri (nie mam pewnosci co do FREGE) :]
Ale ja rozumiem, XXX mogles nie wiedziec :]

--- Koniec cytatu ---

Destiny (i zdaje się ATF też) wynajmują outpost od nas. W związku z tym mamy ich na blue no i czasem pomagamy. Wybacz ale chyba nie oczekujesz, że będę się tłumaczył dlaczego TRI strzela do YW?

--- Cytat: Dormio w Październik 25, 2007, 14:41:57 ---No, kupa śmiechu zwłaszcza, że ja np. nigdzie nie znalazłem narzekań ze strony BUFU, a IMHO temu co wypisują znacznie bliżej do: "chopaki z TRI, zapraszamy Was częściej i więcej, bo mamy fajną zabawę strzelając do Was".

--- Koniec cytatu ---

Żeby daleko nie szukać:

--- Cytat: Venzon 2003 w Październik 25, 2007, 02:21:07 ---dzisiaj TRI znowu dostali od nas po pizdzie  :knuppel2:
chyba tylko w blobach sobie radza

--- Koniec cytatu ---

No chyba, że to nie jest narzekanie na bloby.

Dormio:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Październik 25, 2007, 15:14:20 ---Żeby daleko nie szukać:

--- Cytat: Venzon 2003 w Październik 25, 2007, 02:21:07 ---dzisiaj TRI znowu dostali od nas po pizdzie  :knuppel2:
chyba tylko w blobach sobie radza

--- Koniec cytatu ---
No chyba, że to nie jest narzekanie na bloby.

--- Koniec cytatu ---
Wytłumacz mi proszę od kiedy narzekanie jest płaczem ? Ja tu widzę jedynie przytyk do TRI, że wygrywacie jedynie jak jesteście w blobie. Nie widzę tu żadnego nawet narzekania - jakiś wartościowanie tych blobów chociaż by się przydało (podaję przykład: BLOBY są złe).

Wyluzuj men... w EVE nikt nie wygra tylko dlatego, że na forum ktoś wykaże błędy w rozumowaniu i oświeszy sposób pisania postów. Zechcesz za to postrzelać do kogoś to na pewno w przypadku BUFU znajdziesz nie jedną okazję, a w moim wypadku zapewne i tak będzie to wymagało zbyt dużo wysiłku.

DarkCrov:
Dormio nie chce ja Ci tu flejma robić ani jakiś jazd osobistych pod Ciebie urządzać.
Obudz się do końca i przeczytaj jeszcze raz co napisałem ze zrozumieniem.
Nie zamierzam się bawić w przeklejanie tekstu i analizowaniu wszystkich wypowiedzi jeszcze raz.
Ja stwierdziłem fakt i na tym skończe. BUFiaki pojmą w czym rzecz a jak nie to też ich problem.

Zacietrzewiłeś się na obrone przed jakimś wyimaginowanym atakiem który Ciebie nie dotyczył :)
Daj se siana bo żyły lubią pękać ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej