Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-

<< < (30/37) > >>

partridge:
tak slyszalem ze Tri potrzebuje troche lamek zeby obnizyc sobie staty. No coz Venz wiesz jak to mowia "Kto jest wiekszym glupcem? Glupiec czy ten kto za nim idzie :) "

Tak to sie robi w Military Alliance wrzucasz 1k Lameczek dajesz im dostep do forum i po tygodniu nikt juz go nie czyta bo same zale odnosnie stracenia Ravena na Belcie... lub czemu sekcja PvP nie zabezpieczyla czegos tam :)

Vic Brunner:
Archen napisal:
Nikt innych aliansów o pomoc nie prosił. Od początku mówiliśmy, że chcemy aby to była operacja tylko TRI kontra YW. Jeśli YW nie może poradzić sobie z roaming gangami na swoim terenie to nie jest nasza wina.

Jezeli roam gangi atakuja kilkunastoma capitalami posy to chyba dawno przestales uczestniczyc w roamach  (no coz, cos za cos, sianie propagandy musi pochlaniac duzo czasu :P)
Destiny, MH, FREGE - chociazby te 3 alliance stawialy wlasne posy na terytorium YW w Fade  i Cloud Ring, atakowaly POSy YW. I swa aktywnosc rozpoczely po porazce Tri w XZH. Nie dosc, to wespol z Tri probowaly czasem bronic te stawiane przez siebie posy, daleko nie szukajac przykladu - wczorajszy pos Destiny w p-2 atakowany przez kilkanascie bsow YW, gdzie Destiny, wraz z Tri i ATF przylecialo go bronic. Pryzkladow moznaby jeszcze pare wymienic.
To zapewne przypadek, jak i to, ze owe alliance maja + z Tri (nie mam pewnosci co do FREGE) :]
Ale ja rozumiem, XXX mogles nie wiedziec :]

DarkCrov:
LOL tak czytać to co ludzie z BUFU tu wypisują :)
Sojusz wasz dostaje po dupie a wy płaczecie że pogoda nie ta i iloście nie dobre a wogóle to wasze amo ćwiczebne na farbki było  :uglystupid2:

Od kiedy to się spodziewacie "rycerskich pojedynków" w tej grze w dodatku sami takowych niestosując ??

Kupa śmiechu :)

Dormio:

--- Cytat: DarkCrov w Październik 25, 2007, 14:28:59 ---LOL tak czytać to co ludzie z BUFU tu wypisują :)
Sojusz wasz dostaje po dupie a wy płaczecie że pogoda nie ta i iloście nie dobre a wogóle to wasze amo ćwiczebne na farbki było  :uglystupid2:

Od kiedy to się spodziewacie "rycerskich pojedynków" w tej grze w dodatku sami takowych niestosując ??

Kupa śmiechu :)

--- Koniec cytatu ---
No, kupa śmiechu zwłaszcza, że ja np. nigdzie nie znalazłem narzekań ze strony BUFU, a IMHO temu co wypisują znacznie bliżej do: "chopaki z TRI, zapraszamy Was częściej i więcej, bo mamy fajną zabawę strzelając do Was".

Temu, że TRI leje jak chce biedne i górnicze ( ;)) -Y- chyba nikt tutaj nie zaprzecza wbrew temu co napisałeś, a jedyne co budzi wątpliwość to fakt zapierania się przez przedstawicieli TRI, że oni to sami "tymi rękoma" walczą i nie wyręczają się innymi, wbrew ewidentnym dowodom.
Co gorsze, czasem to TRI jest stroną kiedy dostaje klapsy, ale o tym oczywiście nie piszą (zrozumiałe - nikt nie "chwali się" swoimi porażkami).

O "rycerskich pojedynkach" nie było mowy odkąd TRI po raz pierwszy przyleciało przylać jeszcze FS. Nikt z resztą się ich nie domaga, zupełnie nie rozumiem skąd u Ciebie odwołanie do takowych. Od dawna wiadomo, że TRI unika walki jeśli nie ma przewagi, a wszelkie straty to jedynie dlatego, że "zupy były za zimne i deszcz padał w Mozambiku", bo przecież ASY przestworzy nie mogą przegrać z normalnych powodów.

Dlatego jak chcesz tu pisać to pisz o konkretach - jeśli możesz to po prostu wklej cytat gdzie koledzy z BUFU (pozdrowienia BTW  ;D) płaczą.

DarkCrov:
Widać nie to forum czytałem. Hmm może na onecie to widziałem ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej