Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-
Michieru:
[tinfoil] Nie widzicie zależności? Każdy sojusz, w którym pojawiają się GBT, BUFU etc., dostaje łomot od TRI w przeciągu miesiąca - dwóch. Przecież to oczywiste, że nasi są opłacanymi przez TRI sabotażystami :coolsmiley: [/tinfoil]
Yogos:
Taaa e jesteśmy nooo tą 5 kolumna ? :krzeslo:
partridge:
no ja tylko oczekuje jak Tri nie zblobuje to pewnie zawola kolegow itd itd. Tri nie walczy w mniejszosci wiec moze byc fajna bitka i nie walcza jak wiedza ze istnieje duze ryzyko wiec jak na moj gust malo sie bedzie dzialo. Pan Archen w czym cloackujacym. Juz 5 razy go wyzywalem 1na1 jak na mezczyzne przystalo ale za kazdym razem nie odpisuje na lokalu... Taki on jak i ten ich caly alliance bez honoru i bez ryzyka.... i jak to ktos ostatnio powiedzial z BOB'a jedyne co Tri robi naprawde dobrze to sieje herezje na forach swoimi botami typu ArchenTheWielkiZawszeWcloacku :)
hola, to nie flamewar. jezyki na wodzy albo upierdole :D
Ireul
Goomich:
Nie przejmujcie się, jak razorki i morsuski się zabezpieczą (całe Branch będzie trzeba uPOSowić), to do nich dołączą. :knuppel2:
ArchenTheGreat:
Ech, pierwsza większa walka a ja akurat nie byłem online: http://triumvirate.zoop.com.au/?a=kill_related&kll_id=362
Wczoraj spędziłem parę godzin w Rokhu czekając na -Y- ale nie zdecydowali się wskoczyć.
--- Cytat: Maxima w Październik 06, 2007, 14:54:37 ---Ja tam nic nie mowie ale ekhm...Archen primary :P
--- Koniec cytatu ---
A nie lepiej jakiegoś FC? :-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej