Eve Online > NoobGarten

Witam Was:) i prosze o lekko podpowiedz:)

<< < (5/6) > >>

Fedajkin:
Wszystko fajnie pięknie, tylko skąd ten nubek ma mieć kasiurę na te 20 frejek czy 10 cruzów... :) po miesiącu skilowania, oczywiście już można coś zdziałać i tu się zgadzam w 100% bo poznałem to na własnej skórze. Oczywiście najlepiej by było dla takiego nubka jakby załapał się do polskiego korpa gdzie nauczą go podstaw i wyrobią odpowiednie nawyki.

Albion:

--- Cytat: Laira w Października 03, 2007, 13:24:44 ---Wszystko fajnie pięknie, tylko skąd ten nubek ma mieć kasiurę na te 20 frejek czy 10 cruzów... :) po miesiącu skilowania, oczywiście już można coś zdziałać i tu się zgadzam w 100% bo poznałem to na własnej skórze. Oczywiście najlepiej by było dla takiego nubka jakby załapał się do polskiego korpa gdzie nauczą go podstaw i wyrobią odpowiednie nawyki.

--- Koniec cytatu ---

Sorka ale to chyba opczywiste ze powinien to moc znalesc w korp hanagrze uwzgledniajac podstawowy t1 fit do tekich maszyn smierci :D (przynajmniej frejki), wobec braku szipow na rynku korp powinien zapewnic statki po korzystnych cenach (troszke nizszych niz w empire ;p), po to nazwijmy inwestuje sie w ludzi zeby chcieli latac w pvp bo o tym mowa :D i w zasadzie chyba dziala to tak we wszystkich lepszych korpach czyz nie :D ??

Ellaine:

--- Cytat: Laira w Października 03, 2007, 12:59:20 ---no niby ja też latałem z NoQuarter jako nubek, ale kurcze czułem się jak 5'ąte koło u wozu, gdyż byli zawsze lepsi ode mnie i szybsi i bardziej ogarniający i wogóle.. no ale nie każdy jest tak cieńki na starcie jak ja  :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Nie martw się, ja jestem cienki jako weteran kilku wielkich wojen ;)

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Albion w Października 03, 2007, 13:29:15 ---Sorka ale to chyba opczywiste ze powinien to moc znalesc w korp hanagrze uwzgledniajac podstawowy t1 fit do tekich maszyn smierci :D (przynajmniej frejki), wobec braku szipow na rynku korp powinien zapewnic statki po korzystnych cenach (troszke nizszych niz w empire ;p), po to nazwijmy inwestuje sie w ludzi zeby chcieli latac w pvp bo o tym mowa :D i w zasadzie chyba dziala to tak we wszystkich lepszych korpach czyz nie :D ??

--- Koniec cytatu ---

Różnie to bywa z korporcjami. Wszystkie trzy, w których byłem wymagały od graczy samowystarczalności. Oczywiście pomagaliśmy sobie ale nikt statków nie fundował.

Co do PVP na początku grania to polecam wątki na forum Crime And Punishment o piraceniu na koncie trialowym. Konkluzja była taka, że jest to wykonalne, potrzebna jest kasa na statki (czyli jakiś sponsor), najlepszym statkiem jest Vexor bo wymaga najmniej skilli aby być efektywnym, zaraz po nim plasuje się Rupture. Mowa o walkach solo w pasach asteroidów w low secu/null secu.

LordJohny:
Im predzej zaczniesz latac tym lepiej. Nie bedzie potem problemu gdy nagle wsiadasz w statek za 200M i chociaz wszystko t2 bo wyskilowales przez rok to boisz sie oddalic 500m poza docking range. Im wiecej malych potyczek tym szybciej nauczysz sie oceniac sytuacje i decydowac czy wiac czy prac, kogo lapac kogo olac i w kogo strzelac. Kazdy fc woli doswiadczonego pilota celestisa/blackbirda niz nuba w bsie ktory zamiast latac i sie uczyc to tlukl npc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej