Eve Online > NoobGarten

Witam Was:) i prosze o lekko podpowiedz:)

<< < (4/6) > >>

Ellaine:
1 vs 1 i tak zdaża się statystycznie raz na eony i zwykle jest to 1 kombajn do koszenia kasy bez większych możliwości pvp vs 1 HAC/recon zbudowany specjalnie do zabijania takich kombajnów. Codzienność pvp to gangi, jeśli mamy szczęście to małe gangi, i takimi abstraktami dziwnymi jak 1 vs 1 nie należy się szczególnie sugerować przy rozwoju początkowym postaci. Chyba że sami się wybierzemy na takie polowanie, ale to najmniej pół roku skillowania by robić to dobrze.

Xarthias:
Laira, w 1 vs 1 to tylko z podobnym noobem. Ale jako dodatek do gangu to oczywiście że tak i to nie tylko jako tackler samobójca. Przetestowane i zakończone powodzeniem.

Fedajkin:
no niby ja też latałem z NoQuarter jako nubek, ale kurcze czułem się jak 5'ąte koło u wozu, gdyż byli zawsze lepsi ode mnie i szybsi i bardziej ogarniający i wogóle.. no ale nie każdy jest tak cieńki na starcie jak ja  :2funny:

Shadhun:
Ja 2 dnia gry latałem w zergu w Eve uni i tacklowalem ;)

Sądze że nagrałem jednego killa BS-a.

Albion:
Postac juz po miesiacu mzoe calkiem skutecznie latac w gangu i byc czyms wiecej niz tylko tacklerem (tutaj chyba kazdy zgodzi sie ze tackler to po prostu samobojstwo w 90% przypadkow i predkosc uczieczki nie ma za wiele do znaczenia ;p). Juz chocby glupie ew na odpowiednich statkach sporo tutaj pomoze czy dps podsylany z dron inna droga :D - bo jednak zakladam ze wyskilowanie czegos gunowego + sensowny tank oparty na odpowiednim spd i armorze to jednak za dluga droga.

Co wazniejsze ... taki niubek latajac przez miesiac i tracac powiedzmy 20 frejek i 10 crusow nabierze rzeczy bezcennej czyli ... doswiadczenia :D to tak naprawde jest wazniejsze niz super hiper mega skile :D, no a rola korporacji jest jedynie zagwarantosc dostep do iskodajnych terenow i mozliwosci w miare szybkiego zarobku + odpowiednia liczba minusow na lokalu czasami ;p tak zeby nikt nie mogl wpasc w szal iskowania :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej