Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
Ellaine:
Jesli znasz jakas gre MMO poza Eve (gdzie na 200 osob widzialem juz bitwy bez znaczacego laga) gdzie 200 osob moze swobodnie walczyc, to ja chce ja zobaczyc :)
Yogos:
Folko wy byliście wczoraj strasznie sympatyczni na lokalu hrhr.
Będę w domku to zapostuje pare kawałków z lokala o tym jak polacy gwałcą norweskie kobiety, propozycje malowania okna, wycinki z jakiś durnych wiki że nasz zorganizowany opór w czasie 2 wojny zakończył się 6 września i inne takie. Chcesz ? I nie mów mi że my zaczeliśmy bo coven miał zakaz pisania na lokalu i chłopaki wytrzymali ten stek gówna ponad 10 min.
Normalnie szacunek, kultura i sympatia na całego.
Fajnych masz kolegów ci powiem. Ja tam też czasem posmakuje szczególnie jak mam wypite ale trzymam sie jakiś granic.U was ? Toż to nie smack tylko normalne gówno leciało na lockalu.
Chyba że my różnie to widzimy i pojmujemy, malujesz może kolegom okna za iski ? Albo podłogi ?
Już nawet TRI są jacy są ale większość(różnie to bywało) potrafiło zjebać nas jakoś ingame a nie takimi bzdurami. Ale co ja sie tam będe rozpisywał.
Hastrabull:
no panowie.
chcialbym zauwazyc, ze nie podoba mi sie ton co poniektorych.
albo sie panowie uspokoja i beda emocje trzymac na wodzy, albo bedziemy ciachac wszystko i wszystkich.
pierwsze i ostatnie zarazem ostrzezenie.
Zolthar:
--- Cytat: Folko w Stycznia 09, 2008, 11:59:39 ---hmhmmmm...
Wiecie co Panowie, to troche niesprawiedliwe gadanie.
Ale sprostujmy kilka rzeczy.
Po pierwsze, sojusz MASS nie jest sojuszem anty-c0ven. Po prostu c0ven w obecnej postaci nam zawadza, wiec walczymy.
Po drugie, kazda wasza przegrana bitwa to oczywiscie blob z naszej strony, a kazdy POS to robota nastolatkow, ktorzy nie chodza do pracy i maja czas. W druga strony to oczywiscie kazda Wasza wygrana to blyskotliwe zwyciestwo.
Szkoda, ze nie wspominaliscie, jak to dzien po dniu MASS atakowal was mniejszymi silami i przegrywalismy bitwy, ale walczylismy dla samej radosci zabawy. Nagle gdy sytuacja sie odwraca, to my mamy bloba. Czad.
Nie mnie uczyc waszych FC, ale slyszeliscie o CovOp fregatach i krazownikach? O nowych bombach, do zwalczania 'blobow'? Nie maskujcie swojej niekompetencji wylacznie oczernianiem przeciwnika.
A co do bitwy capitalsow - informuje zainteresowane strony, ze takowa kilka dni temu sie odbyla :) Jak poszlo - to moze ktos z c0ven opowie.
Na koniec chcialbym dodac jeszcze, ze jak na razie c0ven wydaje mi sie bardziej niesympatyczny niz dawny FIX nawet. Bo nawet FIX potrafil docenic druga strone, i nawet gdy smackowalismy wesolo na localu to nie byly to indywidualne wycieczki. A jak jest z c0ven - to local czat z wczoraj pokazal (nie mowie o ogole oczywiscie, sa spoko ludzie, ale czesc naprawde- ponizej krytyki). Wy chlopaki sie po prostu nie dajecie lubic jako sojusz, ani szanowac jako godny przeciwnik. Raz chyba widzialem jak jeden z waszych napisal 'GF' po przegranej walce, i chwala mu za to.
Pozdrawiam - FolkoDemon, head diplomat, MASS alliance.
--- Koniec cytatu ---
Folko spójrz na historię, C0VEN żył tam jakiś czas i walczył od zawsze takimi siłami jakie miał, nasz roam 20 osób to dla was blob a dla nas to zwykły roam, potrzebowaliście znapować wszystkich lokali nabrać jakieś śmieszne korpy coby było was więcej i jak już macie 2,3 krotną przewagę sił nad nami to czujecie się panami jak chcesz dam kilkanaście linków do potyczek gdzie jak nas jest 30 was jest 50 jak nas jest 50 was było 100 jak nas było 70 was było 130-140. Znajdę również dziesiątki potyczek gdzie na równych siłach z regoły wtapiacie bo nie można powiedzieć, że zawsze czasem kogoś zlaguje czasem ktoś zle oceni sytuację to normalna gra.
Różnica polega na tym, że my walczymy tym co mamy a wy ściągneliście pół empire aby nas przewyższyć siłowo to jest fakt i temu nie zaprzeczysz jak chcesz dam convo waszego ceo na dowód że dokładnie taki mieliście PLAN.
Ja jednak zastanowiłbym się czy twoi koledzy wystarczająco cię szanują bo pisząc o gwałceniu kobiet czy o polakacgh złodziejach albo malowaniu szyb czy czyszczeniu podłów oraz o polskich kobietach na czerwonej ulicy osobiście bym się wkurwił bo to brak szacunku dla mnie jako korpowicza i ugh DYPLOMATY czyli osoby która ma jakieś stanowisko.
zastanów się nad tym.
/UPDATE
A twoja wypowiedź jak to było "że dacie nam dwa nagie railguny" na localu to sory ale pożal się najwyższy, wiedz, że my miecza nie poddaliśmy, wydaje się wam że jak nas 2 dni kampicie to jesteście uber hehe, spójrz na killboard kto kogo leje to raz a dwa wspominająć o 2 nagich railgunach poczytaj co się na grundwaldzie wydarzyło jeśli jesteś sprytny zrozumiesz co mam na myśli.
Xarthias:
--- Cytat: Yogos w Stycznia 09, 2008, 12:40:02 ---Folko wy byliście wczoraj strasznie sympatyczni na lokalu hrhr.
Będę w domku to zapostuje pare kawałków z lokala o tym jak polacy gwałcą norweskie kobiety, propozycje malowania okna, wycinki z jakiś durnych wiki że nasz zorganizowany opór w czasie 2 wojny zakończył się 6 września i inne takie. Chcesz ? I nie mów mi że my zaczeliśmy bo coven miał zakaz pisania na lokalu i chłopaki wytrzymali ten stek gówna ponad 10 min.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---12.12 What is harassment?
Harassment is the blatant abuse heaped upon one player by another above and beyond valid game play interaction. This offense often includes the use of derogatory, hateful, slanderous or sexual comments as well as insults that pertain to religion, gender, nationality or ethnicity. CCP has a zero tolerance for such behavior, as stated in our Terms of Service and violators may be immediately banned.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli to prawda to ja bym się nie pierniczył. Może jak by poleciało parę banów, to by się ludziom przypomniało, że choć to tylko gra, to pewne zasady i granice obowiązują.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej