Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
Zolthar:
--- Cytuj ---Wy chlopaki sie po prostu nie dajecie lubic jako sojusz, ani szanowac jako godny przeciwnik. Raz chyba widzialem jak jeden z waszych napisal 'GF' po przegranej walce, i chwala mu za to.
--- Koniec cytatu ---
To chyba wtedy na beltach byłeś bo akurat u nas GF to norma, no chyba że jak trzeba spieprzać (bo każdy kiedyś musi) i wskakując do gejta to się nie da troszkę wyobraźni ...
Po takich jak ty czy archen zacząłem rozumieć o so chodzi kurwa po polsku bardziej was boli niż po angielsku może to wynisk słabego angielskiego i wiele debilizmów wam ludziom ucieka czasem jednak warto postawić się po drugiej stronie i poczytać własnych kolegów z "lepszych" krajów niż nasz bo wszystko co niepolskie jest lepsze dla was ja wiem to taki narodowy kompleks wielu ludzi go ma polski pomidor jest mały a zagramaniczny jest duży i ładny to znaczy lepszy ehhhh.
Hastrabull:
ostatnie ostrzezenie.
jesli po moim poscie nie bedzie spokoju, zamykam topic.
Jak się za mocno rozpędzą, to potnij i do flejma co najwyżej :)
X
Zolthar:
A co chcesz zamykać czizas czy ktoś sie tu błotem obrzuca czy jak chłopak nas oskarżył o coś to sie odpisuje teraz warto dać szanse sprostowania bo może my się mylimy he ? Bedzie trzeba założy sie nowy topik i bedziem kontunuować prawda chopcy ? Nom a teraz daj duyskutować. :)
Hastrabull:
spokoj i obustronny szacunek. tego po was oczekuje.
blota jeszcze nie ma, ale juz blotko widze i widze ze sie zaczyna wiec tak dla waszej informacji.
didas:
--- Cytat: Albi w Stycznia 09, 2008, 12:35:55 ---Jesli znasz jakas gre MMO poza Eve (gdzie na 200 osob widzialem juz bitwy bez znaczacego laga) gdzie 200 osob moze swobodnie walczyc, to ja chce ja zobaczyc :)
--- Koniec cytatu ---
lineage2 zeby daleko nie szukac. na tym samym sprzecie, na ktorym gram teraz w eve na siege mam doczyt tylko na poczatku (kwestie ustawien grafiki). normalne potyczki w ilosci czesto zblizonej do 200 odbywaja sie podobnie (to jakby ktos mial teorie na temat przydzielania zasobow tylko na czas siege). jesli chcesz, mozesz zerknac na mnostwo filmow z oficjalnych serwerow i samemu zobaczyc jak to wyglada.
sry z offa
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej