Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (55/120) > >>

Ellaine:
Ja latam na raty domim calkiem calkiem przygotowanym na pvp, ma i weba i scrambla i omni tank i jakies tam dziubki w high slotach i dronki rozne EW i warriory T2 i w ogole super. A i tak zawsze jak ktos mnie zaatakuje to gine wpierwszej turze. Najlepszy sposob to nie wydokowywac, w 0.0 jak sie wydokuje to sie umiera, wystarczy na godzine afk pojsc.

Goomich:

--- Cytat: Albi w Grudnia 27, 2007, 12:56:51 ---Najlepszy sposob to nie wydokowywac, w 0.0 jak sie wydokuje to sie umiera, wystarczy na godzine afk pojsc.

--- Koniec cytatu ---

LOL, godzinne AFK? To ja mam jeszcze lepszy sposób. Jak się wydokuje, to się nie wciska self destruct.  >:D

misao:
rego recona to prawie rafi covetorem zajechal... no ale np dla mnei wtedy best ship to byl ferox na t1 ( kupiony na kreche) i strach bl wydokowac, wiec agrowalam gop kestrelami w cichej nadziej ze jak go zlapie to moze ktos pomoze dobic.....

Folko:
hmhmmmm...

Wiecie co Panowie, to troche niesprawiedliwe gadanie.

Ale sprostujmy kilka rzeczy.

Po pierwsze, sojusz MASS nie jest sojuszem anty-c0ven. Po prostu c0ven w obecnej postaci nam zawadza, wiec walczymy.

Po drugie, kazda wasza przegrana bitwa to oczywiscie blob z naszej strony, a kazdy POS to robota nastolatkow, ktorzy nie chodza do pracy i maja czas. W druga strony to oczywiscie kazda Wasza wygrana to blyskotliwe zwyciestwo.
Szkoda, ze nie wspominaliscie, jak to dzien po dniu MASS atakowal was mniejszymi silami i przegrywalismy bitwy, ale walczylismy dla samej radosci zabawy. Nagle gdy sytuacja sie odwraca, to my mamy bloba. Czad.

Nie mnie uczyc waszych FC, ale slyszeliscie o CovOp fregatach i krazownikach? O nowych bombach, do zwalczania 'blobow'? Nie maskujcie swojej niekompetencji wylacznie oczernianiem przeciwnika.

A co do bitwy capitalsow - informuje zainteresowane strony, ze takowa kilka dni temu sie odbyla :) Jak poszlo - to moze ktos z c0ven opowie.

Na koniec chcialbym dodac jeszcze, ze jak na razie c0ven wydaje mi sie bardziej niesympatyczny niz dawny FIX nawet. Bo nawet FIX potrafil docenic druga strone, i nawet gdy smackowalismy wesolo na localu to nie byly to indywidualne wycieczki. A jak jest z c0ven - to local czat z wczoraj pokazal (nie mowie o ogole oczywiscie, sa spoko ludzie, ale czesc naprawde- ponizej krytyki). Wy chlopaki sie po prostu nie dajecie lubic jako sojusz, ani szanowac jako godny przeciwnik. Raz chyba widzialem jak jeden z waszych napisal 'GF' po przegranej walce, i chwala mu za to.

Pozdrawiam - FolkoDemon, head diplomat, MASS alliance.

didas:
gf sie pojawialo - padlo nawet po ostatniej bitwie capsow (chcesz logi?), kiedy to przegralismy wlasciwie z lagiem (swoja droga smieszy mnie gra majaca aspiracje do mmo, gdzie 200 osob nie moze sie prac w komfortowych warunkach). chcecie szacunku, miejcie tez taki do przeciwnika (smacktalk z locala np. wczoraj). a czy powinnismy was doceniac? imo nie pokazaliscie do tej pory nic, co byloby godne uwagi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej