Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
Yogos:
--- Cytat: Hoshino Rika w Grudnia 24, 2007, 15:31:06 ---Zapamietam to sobie
i to tez
i to tysz....
i teraz juz mnie nie wcisniesz w BSa:PPPPPPP Frig powah!!!!!!!!!!
--- Koniec cytatu ---
Muahahahhahahaha :2funny: :2funny:
Loc0:
Qfa nie mogles tego wczesniej napisac? Nie skilowalbym Lt2 i mialbym juz astarte /me lama ;(. :D
Ezachiel:
Nie wiem czym tu się tak podniecać. Ostatnio AAA jak mnie dopadło wycieczka 10+ lekkich statkow klasy Frigate, AF, Interceptor i ze 2-3 krażki to zdjęcie mojego Recona zajeło im moze ze 40 sekund ... a pewnie zajeb**** BS-a by im zajelo 90 sekund ... to tak na przypomnienie.
Wiekszy terror sieje jeden koles w cloaku w systemie z udokumentowanymi killami na KB niż 30+ osobowy gang w bs-ach. Ot, i wszystko.
misao:
no w Omist to 1 recon blokowal z 3 systemy perzez pol miesiaca>_>
DaBlades:
--- Cytat: Edmund w Grudnia 24, 2007, 18:09:44 ---Wiekszy terror sieje jeden koles w cloaku w systemie z udokumentowanymi killami na KB niż 30+ osobowy gang w bs-ach. Ot, i wszystko.
--- Koniec cytatu ---
terror to taki kolo sieje głęboko w pockecie, gdzie ludzie siedzą i napychają kabzy samemu sobie mając innych głęboko w dupie (to moje zdanie). Wystarczy jakby się spyknęło 3 kolesi, założyli na raciarki neutralizery i kolesia nie ma ale to jest właśnie najszybsza droga nauki. Wrypią 2 BSy, popłaczą sobie, ale następnym razem będą uważać na local, a jak nie, to za trzecim, piątym, dziesiątym. :krzeslo: i w końcu zamiast 4 salvagerów i 2 traktorów (widziałem takie fity...na KB :2funny:) założą na dominika jakieś neutralizery i już mają szanse przeżyć.
W omnist kolo blokował 3 systemy bo tam 95% osób to farmerzy byli, którzy na widok hosta na gridzie nie umieli nawet F1 wcisnąć. Mnie tam złapano 3-4 razy a nie wdupiłem ani jednego shipa i to nie dlatego że byłem jakiś "uber" tylko dlatego, że nie traciłem głowy + heavy neutralizer + tank nie tylko na EXP :coolsmiley:
Uważam że każdy musi swoją lekcję odrobić, stracić shipa albo 10 i się w końcu nauczy jak się zachowywać w 0.0, to, że host kogoś łapie na belcie pomimo, że od 10 minut jest raportowany to element tej lekcji i na to się raczej niewiele poradzi.
Co do c0ven... jak w końcu weźmiemy udział w lagfestach, znaczy fleetopach, to się okaże ile osób to rasowe pvp a ile to ten tego :knuppel2:
Część już brała, większość z nich, w tym ja, nienawidzi tego bo wie jak często zamiast grida ładuje się stacja :buck2:, ale osobiście znów mam ochotę wziąść udział w większej bitwie (uzależnienie? :uglystupid2:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej