Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
Lazar Privateer:
..... a to fit a tamto fit. co za pierd....nie. sie lata. istotne jest zeby FC wiedzial co ludzie maja sfitowane, co moga zrobic, co potrafia zrobic, dostosowac to do warunkow i uzyc. coven jest zroznicowanym ally w ktorym sa zdecydowanie 2 zasady. nr1 = polacy. nr2 = pvpowac tym co mamy jak najlepiej.
w naszej ekipie jest mysle przynajmniej polowa ludzi ktorzy maja gestego reala i nie moga sobie pozwolic na uberpvpowanie nastolatkow. stad niechec do poswars ect.
nielatwo tez jest zunifikowac fity ludziom bo coven nie nastawia sie np na graczy only snipe t2 or somtin. jest to ekipa zje...nych freelancerskich smierdzacych leni i paskudnych indywidualistow oraz kerbirow roznej masci.
niemniej organizujemy fajne jazdy z ktorych MY mamy fun, testujemy takie rozwiazania ktore sa wydajne w naszym wydaniu ect. btw remot jest u nas w standardzie. wiekszym problemem jest fakt spontanicznosci akcji gdzie nagle w ciagu 15 minut montuje sie gang 30 osob ktorzy wskoczyli w co popadlo bo nie bylo czasu akurat albo wlasnie logneli a maja megacisnienie na pvp i LECA!! LECA!! :)
nie wiem co tu w sumie robia wycieczki i dywagacje na temat fitow? topice mi sie pomylily? fity sa istotne ale to fc je uzywa. dasz lamahowi 10 capsow to je stado cepow zaj....e. w coven mielismy pare akcji suicide gdzie od fc po nooba we frydze bylo wiadomo ze bedzie wje...e ale wszyscy chcieli i sie usmiechali. czasem od statsow wazniejsza jest adrenalina i fun. i nie interesuje nas czy ktos nam powie ze fit byl lamerski czy roxiarski.
... moze tak poleciec jako fc viatorem ze scramem?
[EDIT]
zapomnialem dodac: Archen ty nadenty caldaryjski bubku z przerosnietym rolniczym ego. czemu ja cie tak nie lubie? i czemu kazdy twoj post na kazdym forum traktuje jako osobista obelge zanim przeczytam tresc? :D :D
pozdro
end of shit wall
Fedajkin:
--- Cytat: Yogos w Grudnia 24, 2007, 11:07:54 ---FIX się poddał ? No to ładnie.
--- Koniec cytatu ---
Wczoraj o 23.17 była to jeszcze informacja nieoficjalna... nie wiem jak jest teraz.
Vermian:
Lazar, niepotrzebnie to wszysto bierzesz do siebie, kazdy wie ze cecha narodowa u nas jest brak organizacji przed robieniem czegokolwiek, tylko improwizacja w momencie gdy juz cos sie dzieje. Prawdopodobnie dzieki temu malo ktory narod jak nasz potrafi tak dobrze improwizowac i radzic sobie w beznadziejnych sytuacjach, gdzie wiekszosc innych by sie dawno poddalo.
Archena tez nie wiem czemu sie czepiasz. Akurat mi pierwszemu przytrafilo sie komentowac cos o fitach, on ledwo powiedzial ze to, co ja wspomnialem bylo wykorzystywane przez Tri w walce z YW. Nie ma wiec czym sie goraczkowac czy tlumaczyc przed kimkolwiek, i tym bardziej nie trzeba brac luzno rzucanych pomyslow jako objaw zlej woli, a mam wrazenie ze wlasnie tak je potraktowales. I tak niezle sobie radzicie, biorac pod uwage caloksztalt sytuacji w ktorej sie znalezliscie. Powodzenia.
Lazar Privateer:
nie dorabiaj ideologii za duzej do tego :D
po pierwsze nie biore do siebie (za stary jestem a to jest gra), po drugie nie lubie archena de wielkiego za to co napisalem 2 wyzej a takze dlatego ze jest forumowym wojownikiem zas w grze szeregowym fighterem. ani to fc ani dyplomata a do powiedzenia ma zawsze tyle co klecha conajmniej ;] po 3-cie jakas nuda w tym watku i trzeba troszke ozywic bo umrze a ja chce poczytac jak wroce w new roku online...
misao:
--- Cytat: Lazar Privateer w Grudnia 24, 2007, 12:17:25 ---. coven jest zroznicowanym ally w ktorym sa zdecydowanie 2 zasady. nr1 = polacy. nr2 = pvpowac tym co mamy jak najlepiej.
--- Koniec cytatu ---
Zapamietam to sobie
--- Cytat: Lazar Privateer w Grudnia 24, 2007, 12:17:25 ---nielatwo tez jest zunifikowac fity ludziom bo coven nie nastawia sie np na graczy only snipe t2 or somtin.
--- Koniec cytatu ---
i to tez
--- Cytat: Lazar Privateer w Grudnia 24, 2007, 12:17:25 ---. czasem od statsow wazniejsza jest adrenalina i fun. i nie interesuje nas czy ktos nam powie ze fit byl lamerski czy roxiarski.
... moze tak poleciec jako fc viatorem ze scramem?
--- Koniec cytatu ---
i to tysz....
i teraz juz mnie nie wcisniesz w BSa:PPPPPPP Frig powah!!!!!!!!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej