Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Stara North + Tri]
Xeovar:
Roninek, wlasnie zauwazylem twojego posta, co ty bredzisz ? Nasi FC latai flotami caly czas i pomagali wam.
W pewnym momencie F-S przestalo sie pojawiac na koalicyjnym TSie......
wdupilismy flote bsow (bo przeciez f-s bsami nie lata) lecac wam na pomoc (lag ftw). Wez mi tu nie pitol misiu kolorowy. Mi sie ledwo udalo wczoraj wyleciec z O-2, systemu gdzie mieliscie robic kontrofensywe ktora trwala jeden wieczor (zeszla sroda), bo F-S nie bylo w stanie postawic posow... postawilo 4 medy bo im sie pomylily z largami (WTF) w tym dwa nie mialy strontu (WTF).....
Xeovar:
Kilka slow gwoli woli walki:
Roaming gang wczoraj, nie mielismy floty zeby podjac walke z blobem tri w K-8 zwlaszcza z lagami na jumpinie (a system jest dead end), wiec latalismy starajac sie robic tyle zamieszania ile sie da. Pod konic wycieczki:
?[ 2007.09.10 22:42:09 ] Venzon 2003 > sister we need you to take attention hostiles in k-8, we want to move some caps from station
....
?[ 2007.09.10 22:46:24 ] Venzon 2003 > thx sister we managed to move out 3 caps from station
...
?[ 2007.09.10 22:46:35 ] Venzon 2003 > we need to regroup
Regroup = iść pobiegać...... (ze wzgledu na moderacje oryginalnego tekstu z niewielka zmiana znaczenia, okreslilbym to: "wycofac sie po angielsku na z gory upatrzone pozycje")
Chłopcy, czy wy naprawdę nie umiecie dyskutować bez rzucania mięchem? :D
X.
Deaell Portt:
P.S.3. Deaaiouhasioad czy jak tam sie nazywasz... ISS podczas pierwszej ofensywy na nie padlo po hmm... tygodniu? a To ze potem grupa ludzi walczyla 3-4 miesiace nic nie zmienia... samo bufu byloby w stanie to robic... tylko po co? A to co opisujesz nazywa sie propaganda i kazdy alliance na czele z ISS ja uprawia.
Jakim tygodniu. Nie wiem skad bierzesz te bzdury, ale ja walczylem wtedy na Teneryfie wiec mi nie tlumacz jak to wygladalo.Jeszcze kilka tygodni przed poddaniem ubilismy MS IAC. Walczylem do ostaniego dnia. Dzien przed komunikatem Counta, ze sie poddajemy wtopilem w walce megasa w c3. Jaka propaganda stwierdzilem tylko fakt, ze potrafiliscie sie wysmiewac, a jak do was wojna zapukala to kilka bitew i poddajemy sie. Talk is cheap jak widac .
Dormio:
--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 11, 2007, 11:38:36 ---Jakim tygodniu. Nie wiem skad bierzesz te bzdury, ale ja walczylem wtedy na Teneryfie wiec mi nie tlumacz jak to wygladalo.Jeszcze kilka tygodni przed poddaniem ubilismy MS IAC. Walczylem do ostaniego dnia. Dzien przed komunikatem Counta, ze sie poddajemy wtopilem w walce megasa w c3. Jaka propaganda stwierdzilem tylko fakt, ze potrafiliscie sie wysmiewac, a jak do was wojna zapukala to kilka bitew i poddajemy sie. Talk is cheap jak widac .
--- Koniec cytatu ---
Co Ty wiesz o FS... już pewnie prędzej Archen miałby bliższe informacje nawet jakby pisał jakie to TRI było uber i w ogóle...
Walkę ze "starą północą" FS prowadziło od samego początku jak się tam pojawiło, a odkąd przejęto stację w P-2 walka obejmowała również TRI. Nikt nie twierdzi, że FS nie dał dupy, bo dał. Tłumaczyć się pewnie i można (np. ilością sojuszy jakie przeciwko FS zawarły NAPa), pewnie i można obwiniać lag i desynca. Podobnie jak sojuszników, którzy może nie chcieli, może nie mogli, a na pewno dali ciała razem z FSem.
Tylko po co ? Fakt jest jeden - FS wycofuje się z Branch i Deklein (BTW, Deklein oficjalnie cały czas należało do ex-Sparty, a cały FS przed przyjęciem ex-Sparty miał oficjalnie stacjonować w Branch), tym bardziej, że ex-Sparta postanowiła zdradzić FS i odeszła (nie zamierzam wnikać gdzie - czyli komu teraz za plecami będą dobrze robić).
Przepraszam, bo tak w zasadzie to faktów jest więcej:
- nikt w FS nie zamierza składać broni, tym bardziej, że NAP trwa jedynie do weekendu i nie obejmuje P-L i TRI
- FS nie zamierza rezygnować ze swoich ambicji (tajne/poufne, więc mnie nie pytajcie)
- P-2 wciąż pozostaje stacją pod jurysdykcją FS, więc pewnie walki o nią będą się jeszcze toczyć.
Venzon 2003:
o co ci chodzi xeovar? co chcesz udowodnic? nie bylo cie wiec nie wyrywaj jakis zdan z kontekstu...
gdy bylo oblezenie bkg to ludzie z fs siedzieli w bkg kilka dni nonstop
teraz gdy u nas jest oblezenie to koalicji nie ma, zjebali akcje w niedziele, wczoraj nawet nie wlecieli wiec niech spadaja w takim razie
nie wiem co ty bys zrobil ale ja chcialem zabierac statki ludzi asap z k-8 bo stad sie nie dalo wydokowac przy kampie 24/7
ja nie targam ze soba dobytku zycia ale sa ludzie, ktorzy ciagle maja taka tendencje - juz powinni sie przyzwyczaic ze bufu nie siedzi w jednym miejscu dluzej niz 2 miesiace :)
generalnie wyjebalismy capsami bez pomocy koalicji
w systemie bylo nawet 5 matek hostow :)
bufu jako korp nie bedzie bawic sie w utrzymywanie posow i administracje tym, nie mamy ludzi, ktorzy sie tym jaraja
we fleet battlach tez nie bierzemy raczej udzialu, w bkg np mielismy gangi vagasowe... zajebisty byl fun
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej