Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Stara North + Tri]
Deaell Portt:
Ile Fallen Souls walczyl? Niechce byc niemily , ale byly tu posty osob, ktore stwarzaly wrazenie, ze FS to nowy, uber, lepszy alians ? Nawet nie powalczyli lol. Ciekawe, ze czesc Polakow z Fallen Souls na kanale Polish, kiedys mnie wysmiewalo jak ISS dostalo na Teneryfie. My walczylismy 4 miechy w stosunku sil 4:1 do konca. Carebears.
Ronin:
Bekocz ty mi tutaj nie dogaduj bo sie pogniewamy :P polecielismy bylo fajnie przez miesiac, potem sie pojawila stara polnoc nadal bylo fajne, ale w momencie dojscia tri przestalo byc fajnie i wyszla slabosc fs. A teraz w momencie wypiecia sie na nas fatalu i mpire jest koniec. Nie ma co plakac. Tak jak bufu bylo nomadami tak bedziemy nimi dalej :p . Poki co postrzelamy sie jeszce troche u boku fs. A potem:
We'll see.
P.S. Let the force be with you!
P.S.2. Nie wierzcie nigdy w to co opowiada TRI :D
P.S.3. Deaaiouhasioad czy jak tam sie nazywasz... ISS podczas pierwszej ofensywy na nie padlo po hmm... tygodniu? a To ze potem grupa ludzi walczyla 3-4 miesiace nic nie zmienia... samo bufu byloby w stanie to robic... tylko po co? A to co opisujesz nazywa sie propaganda i kazdy alliance na czele z ISS ja uprawia.
Język! X.
LosBekoczoS:
--- Cytat: Roninek w Wrzesień 11, 2007, 11:04:41 ---Bekocz ty mi tutaj nie dogaduj bo sie pogniewamy :P
--- Koniec cytatu ---
Znaczy ty i Kasia ?? :D
A powaznie mowiac poprostu wciaz jestem pod wrazeniem zdziwienia z poranku i czegos nie rozumiem.. ( Voult mi prawie wytlumaczyl... )
Morbus pisal to w tym topicu http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4596.25
--- Cytuj ---Żeby powstrzymać ogólnospołeczną panikę ustalmy pare faktów - UEJ jest najbardziej wysuniętym punktem na terytorium FS, w zasadzie to zamknięta w ślepej odnodze mała stacja wykorzystywana jako punkt wysikunku i kupunku dla roaming gangów oraz do małych eksperymentów R&D - zajęcie tej stacji jak i systemu nie ma absolutnie żadnego znaczenia militarnego jak i strategicznego poza propagandowym .
Oczywiście że tanio skóry nie sprzedamy, zreszta jak możemy przegrać skoro jesteśmy petami BoB'a - zawoła sie tate na pomoc i bedzie po zabawie
--- Koniec cytatu ---
I sie poprostu dzis zdziwilem ze tak nagle i wogole... przy tym ze niedawno dobrze szlo chodzby w BKG itp..
Apropo wypietych Mpire i Fatali - czy oni czasem nie polecieli na poludnie ??? a wypiecie spowodowane bylo tym ze wy nie polecieliscie pomagac bobowi/fixowi/mc ?? Bo to tak troche glupio ze wy ich suportowaliscie w BKG a oni juz dupy pomoc wam nie ruszyli.
Venzon 2003:
nasza koalicja dala ciała wiec powiedzielismy zeby sobie poszli :)
jestem zadowolony z takiej decyzji, fs sie nie rozpada,bardzo przyzwoita decyzja ze strony Kralla, mam nadzieje, ze zostana zrobine czystki odpowiednie
niech sie tylko nap skonczy i wracamy do konkretnych roamow na tri, rzr, mm i cala reszte... mase ludzi jest tam do bicia :)
a gdzie bedzie FS za czas jakis to zobaczycie... nie ma co zdradzac szczegolow... :)
X.
Xeovar:
No coz.... zycie toczy sie dalej... bogiem a prawda byscie sie utrzymali gdyby:
F-S mialo jakokolwiek logistyke (trzymanie 4 stacji i nie manie w zadnym z systemow 50% pokrycia posami, nawet jezeli bylo cale 11 moonow w systemie...)
F-S zdecydowalo sie bronic jednej stacji konkretnie a nie 4...
mialo jakiegos FC...
Moze sie myle ale tak to wyglada z punktu widzenia sojusznikow F-S.
BTW, na pewno zostaliscie rekordzistami w kategorii najkrotsze oblezenie stacji przez wroga, oraz najbardziej skwaszona proba oblezenia stacji wroga...
PS> venzon XXX ty mi nie XXX, w gangach broniacych WASZYCH systemow bylo wiecej ludzi nie z F-S niz was. logistyki i sova w waszych stacjach nie utrzymaja ZA WAS sojusznicy.
rozmowa rozmowa, ale trzymajmy odpowiedni 'nie menelski' poziom prosze, dziekuje :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej