Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Stara North + Tri]

<< < (5/10) > >>

Morbius:
Tak naprawdę to i tak nie chcieliśmy tych stacji  :uglystupid2:

No i co tu dodać :) osobiście  byłem z deka zdziwiony dzisisiejszą decycją bo mimo wszystko nie było jeszcze takiej tragedii ale cóz ja jestem tylko prosty żolniez i nie podejmuje żadnych decyzji :) widac tak musi być.
Polityka to jednak coś co mnie przerasta, było kilkadziesiąt osób które chciały jeszcze powalczyć ale jak to sie mówi "Wyżej ....nie podskoczysz"
Nie będe płakał bo i po co, tłumaczyć sie lagiem, haxem i innymi duperelami też nie ma co :),
Po prostu dostaliśmy w dupe w branch i kropka :)
Ja tam mam sumienie spokojne  :knuppel2:

PS
Jedno mnie dziwi troche - tyle było gadki na eve-o że nowa północ jest super - że kupa wrogów pre j od siebie, że roaming gangi, zero laga i zę wogóle miód - i z całej tej gadki wyszło jednak że stara PN woli sobie dalej napfest robić i jebać sie z POS war.

Xeovar:

--- Cytat: Venzon 2003 w Września 11, 2007, 12:31:17 ---o co ci chodzi xeovar? co chcesz udowodnic? nie bylo cie wiec nie wyrywaj jakis zdan z kontekstu...

--- Koniec cytatu ---

Tylko tyle ze brednie opowiadasz ze wam nie pomagalismy. Jasne nie zrobilismy WSZYSTKIEGO za was....
I bylem, a zdania byly dokladnie tak jak padly.
Anyway, robta co chceta. Logistyka FS nie dala rady, wola walki byla ale kasy na statki juz nie. Dodaj do tego rozciagnieta linie obrony i klops gotowy.

Chcialem zauwazyc na dobranoc, ze jak my bronilismy BKG to bylismy przygotowani, mielismy FC, plan i logistyke. Prosilismy tylko o statki i pomoc. Wy chcieliscie zeby wszystko za was zalatwic a dacie jakies statki i ludzi. To troche tak nie zadziala.

Maxima:
 Jesli kogos zmylil banner xeowara to w gwoli sprostowania  Xeo juz w PBN nie jest chyba od lutego i jest czlonkiem alliance M.PIRE

Xeovar:

--- Cytat: Maxima w Września 11, 2007, 13:08:11 --- Jesli kogos zmylil banner xeowara to w gwoli sprostowania  Xeo juz w PBN nie jest chyba od lutego i jest czlonkiem alliance M.PIRE

--- Koniec cytatu ---

Tajes, nie mam nowego, a ten jest ladny :)

Nieco poedytowalem profil zeby uniknac watpliwosci.

Voulture:
Tak samo jak np Khan, zainteresowani wiedza... ;)

Edit:

... ale reszta osob nie musi. Prosze wiec o dostosowanie sie do cytowanego punktu regulaminu. Sygnaturka w niczym nie przeszkadza, linijka z nazwa corpem i ally byla by wskazana.

--- Cytuj ---2) Nick z gry powinien być w nazwie wyświetlanej lub avatarze lub w stopce. W stopce lub pod avatarem (logo i podpis) powinna znaleźć się nazwa korporacji. Ticker korporacji można także ustawić w nazwie wyświetlanej.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej