Eve Online > NoobGarten
14-dniowy trial a GTC za kase z gry.
Aeon Horax:
Yogos, ani cepow ani afow nie da sie skilowac na trialu :2funny: :2funny: :2funny:
Odpowiedz jest prosta nie da sie, i fatum ma racje. Jak sie nie przeniesiesz do 0.0 w jakims tam garbatym ravenie to zapomnij i tyle. W 0.0 mozesz sobie tluc spokojnie npce tylko pod warunkiem przystapienia do corporacji/alliancu, ktory trzyma lape na owym systemie. Zadna korporacja/alliance nie przyjmie postaci na trialu.
eot
Skeer:
--- Cytat: Horax w Września 27, 2007, 09:20:22 ---
Odpowiedz jest prosta nie da sie, i fatum ma racje. Jak sie nie przeniesiesz do 0.0 w jakims tam garbatym ravenie to zapomnij i tyle.
--- Koniec cytatu ---
BSów też się nie da na trialu robić :)
Raan Kern:
--- Cytat: Aeon Hasus w Września 26, 2007, 23:02:43 ---Tak.... jednak mam jeszcze jedno pytanie.
Właśnie dokonałem transakcji pod postacią 2 civilian shield boosterów, kupiłem je postacią z której chciałem przeżucić ISKi, i odjęło jej z konta, natomiast po przelegowaniu się na drugą, ciągle ma 70k. Czy trzeba chwile zaczekać z finalizacją transakcją czy to błąd/kupiłem najdroższe cilivialn shield boostery za miliony...?
--- Koniec cytatu ---
Nie zdążyłem przed tym ostrzec...
Transakcje na duże kwoty za pierdołowate przedmioty kontami trial lubią robić cuda.
Sprawdź na obu kontach w WALLET/TRANSACTIONS, do kogo poszedł przedmiot / kasa. Prawdopodobnie do jakiejś zupełnie innej postaci.
Spotkałem się już z tym dwa razy.
Asoth:
--- Cytat: Raan Kern w Września 27, 2007, 10:52:53 ---Transakcje na duże kwoty za pierdołowate przedmioty kontami trial lubią robić cuda....
--- Koniec cytatu ---
żadne cuda taka jest po prostu mechanika marketu
--- Cytat: Aeon Hasus w Września 26, 2007, 23:02:43 ---Tak.... jednak mam jeszcze jedno pytanie.
Właśnie dokonałem transakcji pod postacią 2 civilian shield boosterów, kupiłem je postacią z której chciałem przeżucić ISKi, i odjęło jej z konta, natomiast po przelegowaniu się na drugą, ciągle ma 70k. Czy trzeba chwile zaczekać z finalizacją transakcją czy to błąd/kupiłem najdroższe cilivialn shield boostery za miliony...?
--- Koniec cytatu ---
Najprawdopodobniej kupiłeś od kogoś innego kto wystawiał ten sam towar na tej stacji ale taniej.
Uściślę przykładem o co mi chodzi.
Jeśli na tej samej stacji 3 osoby wystawia ten sam towar np.:
bolek 1 szt. po 100 isk
lolek 5 szt. po 500 isk
ziutek 2 szt. po 1000 isk
ty niby chcesz kupić od ziutka 2 szt (na nim klikasz prawym i na nim wybierasz opcje kupna) po 1000 to faktycznie kupisz 1szt od bolka i 1 od lolka płacąc każ demu po 1000 mimo ze wystawiona przez nich cena jest niższa, co ciekawe można dodać że jeśli klikając na ziutku chciał byś zakupić np. 5 szt to i tak zakupisz tylko 2 od bolka i lolka
korpusz:
Kup tc na allegro i masz z głowy, zaczynasz grac na serio, a nie jakieś pieprzenie kotka za pomocą młotka :P To naprawde nieduża kasa, a jak się postarasz to będzie to pierwszy i ostatni raz gdy zapłaciłeś w złotówkach.
Ps. Gram ponad rok i nadal płace rl kasą, żal mi isków których i tak nie mam tyle żeby kupić TC.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej