Eve Online > NoobGarten

14-dniowy trial a GTC za kase z gry.

<< < (6/8) > >>

rumil:
takie przenoszenie isk'ow z triala na trial to jest po prostu zabawa i można powiedzieć że próba czegoś osiągnięcia. Nie należy patrzeć na to jak na coś złego, ja tak tego nie odbieram i proszę powstrzymać się od komentarzy typu idz na ulotki itp. wszyscy chyba już to słyszeli.

Ellaine:
Gra na normalnym koncie to fajna zabawa.
Ciulanie na to iskow przez 5 kolejnych triali jest raczej poprostu upierdliwe i moze czlowieka zniechecic zanim zacznie naprawde grac.

Aeon Hasus:
Tak.... jednak mam jeszcze jedno pytanie.
Właśnie dokonałem transakcji pod postacią 2 civilian shield boosterów, kupiłem je postacią z której chciałem przeżucić ISKi, i odjęło jej z konta, natomiast po przelegowaniu się na drugą, ciągle ma 70k. Czy trzeba chwile zaczekać z finalizacją transakcją czy to błąd/kupiłem najdroższe cilivialn shield boostery za miliony...?

FaTuM:
14 dni triala zarobek bez kapitału jadąc od zera? nieeeeee... jako noob nic nie zrobisz, nie znasz sie na handlu, loot moze znajdziesz ale szybko cie ustrzela bo nie umiesz latac po 0.0 więc kup jak człowiek i nie słuchaj ludzi "że dasz rade, ale będzie trudno" bo ich trialowe postacie startuja z kapitałem w milionach =F nie rób sobie nadzieji.  NIE ZMARNUJ ATRYBUTÓW :P i ak ogolnie to oni ine pamietaja jak to jest być noobem

Yogos:
Da sie zarobić.
Przepis ala Yogosss:
Robisz postać warriora, pvpera czy jak to tam nazywacie w każdym razie cariera soldier tak żeby odrazu mieć troche skilli w walce.
Fitujesz ship pod dane raty to znaczy że dajesz maxymalene resy na dany typ ratów, ship ma być pozatym szybki i zwrotny. Idealnie jest użyć AFa i lecieć na raty przeciw którym dana rasa ma naturalne resy.
Np. Minmatarem na Bloodów albo Sanshe, Galente na gurstasów (albo serpentisów bo wymagane resy podobne) itd.
Np.taki wolf ma 92,5 EM i 67.5 thermala co jest zajebiste na sanshe i bloodów.
Statek ma  być szybki, zwrotny af na takie akcje vs npc jest najlepszy. AF albo interceptor.

I teraz jak to sie robi:
Lecisz do low secu i zasuwasz po beltach. Nie atakujesz zwykłych ratów bo to nie przynosi kasy ty szukasz 2 rodzajów:
1) Faction - specjalne raty z których wypada zajebisty loot czasem wart wiele wiele milionów. Raty rozpoznasz po tym  że się nazywają ciut inaczej np. Dark Blood XXX, True Sansha XXX, Dread Guristas XXX, Shadow Serpentis XXX itd. prawy na racie jak pewny nie jestes i  ma pisac faction.
2) Convoy - ogólnie w low secu gorsza opcja bo misny ciulate i mało wypada ale też można zarobić. Ostatio wypadają z konwoi named upgrady do kopania na których się przyzwoicie zarabia. Raty na konwoje sie nazywają róznie czeba mieć wyczucie. Jakies Bulkery, transportery etc zobacze na jakiejś stronie z typami npc. Jak klikniesz prawy to ma pisać hauler.

I tak lecisz młody zasuwasz belt po belcie najlepiej zaraz po DT zanim inni którzy robią tak jak ty cie nie ubiegną. Czasem nie znajdziesz nic, czasem wypadne ci ammo i tag który jest gówno wart. Ale jeśli będziesz belty systematycznie łupał to prędzej czy później trafisz dobry loot wart czasem dziesiątki mln.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej