Eve Online > NoobGarten

14-dniowy trial a GTC za kase z gry.

<< < (8/8)

Raan Kern:

--- Cytat: Asoth w Września 27, 2007, 10:57:53 ---
--- Cytat: Raan Kern w Września 27, 2007, 10:52:53 ---Transakcje na duże kwoty za pierdołowate przedmioty kontami trial lubią robić cuda....

--- Koniec cytatu ---

żadne cuda taka jest po prostu mechanika marketu

--- Cytat: Aeon Hasus w Września 26, 2007, 23:02:43 ---Tak.... jednak mam jeszcze jedno pytanie.
Właśnie dokonałem transakcji pod postacią 2 civilian shield boosterów, kupiłem je postacią z której chciałem przeżucić ISKi, i odjęło jej z konta, natomiast po przelegowaniu się na drugą, ciągle ma 70k. Czy trzeba chwile zaczekać z finalizacją transakcją czy to błąd/kupiłem najdroższe cilivialn shield boostery za miliony...?

--- Koniec cytatu ---

Najprawdopodobniej  kupiłeś od kogoś innego kto wystawiał ten sam towar na tej stacji ale taniej.

Uściślę przykładem o co mi chodzi.

Jeśli na tej samej stacji 3 osoby wystawia ten sam towar np.:

bolek 1 szt. po 100 isk
lolek 5 szt. po 500 isk
ziutek 2 szt.  po 1000 isk

ty niby chcesz kupić od ziutka 2 szt (na nim klikasz prawym i na nim wybierasz opcje kupna) po 1000 to faktycznie kupisz 1szt od bolka i 1 od lolka płacąc każ demu po 1000 mimo ze wystawiona przez nich cena jest niższa, co ciekawe można dodać że jeśli klikając na ziutku chciał byś zakupić np. 5 szt to i tak zakupisz tylko 2 od bolka i lolka

--- Koniec cytatu ---
Racja. Zapomniałem :]

Aeon Hasus:
No cóż, pieniądze trafiły na konto Krajowej Akademii Wojennej... No to mam nauczkę za kiepski pomysł na obejście takich zabezpieczeń ^^

A jak można się katapultować ze swojego myśliwca? Czy tego też, nie można na trialu? [Widzę tylko,self desctrucion żadnej opcji do katapultowania się :|] Już sobie poradziłem z tym, zauważyłem opcje eject... hmm... jestem teraz chory, i chyba to obniża moją spostrzegawczość  :embarassed:

Yabushido:
'eject'

ewentualnie zaatakuj concorda, on cie katapultuje  :knuppel2:

zorgo:
a takie nobowskie pytanie, czy taki TC zarówno aktywuje konto i przedłuża go o 30 dni czy nie? Rozchodzi się o to że jeżeli kupię taki TC za prawdziwą kasę, np allegro, to aby się nie okazało że mi aktywowało konto, a teraz muszę kupić drugi TC aby nim przedłużyć grę o 30dni

Ty za wyrozumiałość dla newbie gracza  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej