Eve Online > NoobGarten

Nowa postać na PvP

<< < (7/11) > >>

Goomich:

--- Cytat: Dormio w Października 16, 2007, 14:21:32 ---
--- Cytat: Mona X w Października 16, 2007, 14:08:35 ---Sorry, ale co to za zaskoczenie: facet leciał rakietowcem i dostałem rakietami. WTF?!?

--- Koniec cytatu ---
Takie samo jak myrmidon z autocannonami, albo artylerią.
--- Koniec cytatu ---
O, to jakieś CreoDron MK2?  :-*

--- Cytat: Dormio w Października 16, 2007, 14:21:32 --- Po amarrze w pierwszym rzędzie się spodziewam, że ma skille na lasery, a nie na dronki czy rakiety. Nie wszyscy są tak doświadczeni jak Ty i na pierwszy rzut oka widzą, że gość w tym shipie to spec od dronek czy rakiet (ja pomimo już dość długiego stażu wciąż muszę sprawdzać do czego mają bonus statki którymi nie latam osobiście)...

--- Koniec cytatu ---

Ja też, ale o Khanid mk II było na tyle głośno, by się orientować co i jak.

Bluszcz:
lol hehe skromnie zakrecilisie.. malego noobka ^^  no ja niby używam wyrzutni.. ^^ ale i latarek.. ostatnio przerzucilem sie na pulsy z beam-ow ...

Grrr, V.

Dormio:

--- Cytat: Mona X w Października 16, 2007, 14:28:57 ---O, to jakieś CreoDron MK2?  :-*

--- Koniec cytatu ---
Skądże, po prostu Myrmidon nie ma bonusu do med gunów więc nie ma tu determinacji w używaniu konkretnego typu, a projectile jako jedyne nie zjadają capa więc są "naturalnym" wyborem.

Bluszcz:
 :D dobra a teraz typowe pytanie NOOBA przez duze N.. ktory z BS-ow i BC ammarskich jest wiekszy :) .. my last qestion i daje wam spokoj :D pomzecze kogos z corpa

Dormio:
Chodzi Ci o gabaryty ?
Patrząc na signature radius to Abaddon, BC mają ten sam rozmiar sig'a

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej