Eve Online > Patche i dodatki
Revelations 1.4.2
Goomich:
--- Cytat: Sou w Kwiecień 21, 2007, 22:49:26 ---Od jakiegos czasu gdy klikam w Patch Notes mam taka akcje: Please Wait> refresh > Please Wait >refresh.... i tak w kolko o_O Nie moge zobaczyc patch notes w ogole:/ Mam tak i w operze i w IE :/
--- Koniec cytatu ---
Zaloguj się na forum i dopiero potem wchodź w patch noty.
Xarthias:
Sotharr - kiedyś płaciło się tylko za wojny, które sami wyzwaliśmy.
Teraz ma być tak, że opłata będzie zależała od ilości wojen, które wyzwaliśmy oraz od ilości wojen, które ma wyzywany. Tego dotyczy moje pytanie.
Sotharr:
--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 22, 2007, 10:23:54 ---Sotharr - kiedyś płaciło się tylko za wojny, które sami wyzwaliśmy.
Teraz ma być tak, że opłata będzie zależała od ilości wojen, które wyzwaliśmy oraz od ilości wojen, które ma wyzywany. Tego dotyczy moje pytanie.
--- Koniec cytatu ---
Z tego co rozumiem, to kiedys placiło się za wojny, które się wywołało, i ta opłata była zwiększana, jeśli cel był już uwikłany w jakieś wojny. Jak sojusz miał już 2 wojny, to za wypowiedzenie mu kolejnej płaciło się 150 mil zamiast 50.
Jednak ilość wojen, które wywołał dotąd inicjator nie miała wpływu na wysokość opłaty. Można było mieć 50 wojen i za każdą płacić 50 mil.
Teraz opłata jest również zwiększana, jeśli inicjator ma już jakieś wywołane wojny na swoim koncie. Brana jest pod uwagę większa z tych wartości. Na tym polega zmiana. Teraz jak masz wywołane 2 wojny, to po wywołaniu 3 płacisz za każdą 150 mil.
Celem nerfa jest ograniczenie liczby wojen wywoływanych przez pojedynczy sojusz czy korporację.
Sou:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 22, 2007, 00:07:51 ---
--- Cytat: Sou w Kwiecień 21, 2007, 22:49:26 ---Od jakiegos czasu gdy klikam w Patch Notes mam taka akcje: Please Wait> refresh > Please Wait >refresh.... i tak w kolko o_O Nie moge zobaczyc patch notes w ogole:/ Mam tak i w operze i w IE :/
--- Koniec cytatu ---
Zaloguj się na forum i dopiero potem wchodź w patch noty.
--- Koniec cytatu ---
]
DZIALA! A juz myslalem ze se nigdy nie poczytam patch notes ;p DZIEKI!
Co do tematu to nie wiedzialem tam nic o lootowaniu frachtowcow a o czyms takim bylo na devblogu w ktorym pisali o innych zmianach ktore teraz wprowadzaja. To bedzie to lootowanie czy nie?;>
Sotharr:
--- Cytat: Mighty Baz w Kwiecień 20, 2007, 08:29:31 ---Freighter Operations have undergone the following changes, please visit please see this Dev Blog and forum thread for further information and discussion-
In-space, Freighters can now access cargo only under the following conditions:
Freighters can move items from a freighter wreck into the freighter and,
--- Koniec cytatu ---
Z tego wynika, że będzie lootowanie frachtowców.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej