Eve Online > Patche i dodatki
Revelations 1.4.2
Voulture:
Tak na chłopski rozum, jak Mutual, to nie wlicza się w koszta. Wtedy jest wszystko logicznie - chcesz zmusic pzreciwnika by za wojnę z toba zapłacił 700m? Ok, ale ty popzrez altcorpy zapłac systemowi 650m.
Xarthias:
Za rozpoczęcie wojen - jak najbardziej. Potem za mutuala się nie płaci, ale liczy się on do limitu wojen - idąc tym tropem - podbije cenę kolejnej wojny... Ale mam nadzieję, że się mylę.
MightyBaz:
moze BoB zbankrutuje w koncu heheh
Sou:
Ja mam za to inny problem.
Od jakiegos czasu gdy klikam w Patch Notes mam taka akcje: Please Wait> refresh > Please Wait >refresh.... i tak w kolko o_O Nie moge zobaczyc patch notes w ogole:/ Mam tak i w operze i w IE :/
Ktos wie co to ?
Sotharr:
--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 20, 2007, 20:33:28 ---Z tymi wojnami to trochę zjebali...
Zakładam sobie kilka alt korpów, wyzywam wojny głównemu, robie mutual, żeby poza pierwszym nie ponosić kosztów, i teraz każdy kto chce mi wyzwać wojnę musi zapłacić znacznie wyższą stawkę tygodniowo.... Bezedura...
Przynajmniej ja tak to rozumiem... To samo z aliansami, tylko jeszcze drożej... Chcą zniechęcić do wyzywania wojen, czy co? Czy może ja źle czytam?
--- Koniec cytatu ---
Tak było zawsze, o ile mi wiadomo. Jeśli cel już był uwikłany w wojny, to za wypowiedzenie mu kolejnej placiło się wiecej.
Teraz jednak zmienili, że za każdą kolejną wojnę wywołaną przez dany korp płaci się coraz więcej. To nerf wycelowany specjalnie w Privateerów, żeby nie mogli toczyć 50 wojen na raz. Teraz za tę samą kasę będą mogli wypowiedzieć 7 wojen, o ile się nie mylę. Podnieśli koszty do kwadratu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej