Eve Online > Patche i dodatki
Revelations 1.4.2
alienx:
a mi sie niechce zaktualizowac..... :uglystupid2: :uglystupid2:
odpalalem juz kilka razy i zacina mi sie w tym miejscu czekalem nawet 15 minut i nie ruszylo... jakies pomysly co jest nie tak ?
EDIT:
Proble rozwiazany sciagnolem patch ze strony odpalilem z uprawnieniami admina i poszlo dalej :D
Aeon Horax:
moze katalog Rafał :laugh:
Sprobuj zrobić nowe konto na windzie bez używania polskich literek. I na tym uruchom patcha.
alienx:
--- Cytat: Aeon Horax w Kwiecień 24, 2007, 20:21:22 ---moze katalog Rafał :laugh:
Sprobuj zrobić nowe konto na windzie bez używania polskich literek. I na tym uruchom patcha.
--- Koniec cytatu ---
to nie wina katalogu tylko poblokowanych uprawnien dla zwyklego usera :knuppel2: z kompa korzysta jeszcze moja kobitka i ma nieprzecietne zdolnosci w sciaganiu smieci z netu (wirusy, trojany itd) wiec poblokowalem wszystko co tylko przyszlo mi do glowy aby ograniczyc troszke jej mozliwosci ;D
niestety czasami sam wpadam w pulapke blokad jakie naustawialem :2funny: :2funny: :2funny:
Maver:
--- Cytat: Szalony-Jelo w Kwiecień 25, 2007, 11:59:56 ---niestety czasami sam wpadam w pulapke blokad jakie naustawialem :2funny: :2funny: :2funny:
--- Koniec cytatu ---
No... klasyka.
Niema jak podciac gałąź na której się siedzi np. przy zdalnym konfigurowaniu firewalla.... huh... :D
morozow:
Cóż, ja od wprowadzenia na serwer nowego patcha mam następujące problemy:
1. Za każdym razem kiedy usiłowałem z poziomu klienta uaktualnić EVE, uzyskiwałem informacje ze patch(plik) jest uszkodzony, bądź niekompletny. Podobnie miała się sprawa, jeżeli patcha ściągałem ze strony głównej, i usiłowałem zainstalować go ręcznie.
2. Postanowiłem zassać zatem ponownie klienta. Niestety, ale robiłem to już od wczoraj 3 razy, i za każdym razem uzyskuje ten sam komunikat:
The installer you are trying to use is corrupted, or incomplete. This could be the result of damaged disk, a failed download or a virus.
Czy ktoś z Formowiczów pomógł by mi rozwiązać ten problem?
Pozdrawiam.
Trohim
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej