Eve Online > Patche i dodatki

Revelations 1.4.2

<< < (4/5) > >>

alienx:
a mi sie niechce zaktualizowac.....  :uglystupid2: :uglystupid2:

odpalalem juz kilka razy i zacina mi sie w tym miejscu czekalem nawet 15 minut i nie ruszylo... jakies pomysly co jest nie tak ?

EDIT:

Proble rozwiazany sciagnolem patch ze strony odpalilem z uprawnieniami admina i poszlo dalej  :D

Aeon Horax:
moze katalog Rafał  :laugh:
Sprobuj zrobić nowe konto na windzie bez używania polskich literek. I na tym uruchom patcha.

alienx:

--- Cytat: Aeon Horax w Kwiecień 24, 2007, 20:21:22 ---moze katalog Rafał  :laugh:
Sprobuj zrobić nowe konto na windzie bez używania polskich literek. I na tym uruchom patcha.

--- Koniec cytatu ---

to nie wina katalogu tylko poblokowanych uprawnien dla zwyklego usera  :knuppel2: z kompa korzysta jeszcze moja kobitka i ma nieprzecietne zdolnosci w sciaganiu smieci z netu (wirusy, trojany itd) wiec poblokowalem wszystko co tylko przyszlo mi do glowy aby ograniczyc troszke jej mozliwosci  ;D

niestety czasami sam wpadam w pulapke blokad jakie naustawialem  :2funny: :2funny: :2funny:

Maver:

--- Cytat: Szalony-Jelo w Kwiecień 25, 2007, 11:59:56 ---niestety czasami sam wpadam w pulapke blokad jakie naustawialem  :2funny: :2funny: :2funny:

--- Koniec cytatu ---

No... klasyka.
Niema jak podciac gałąź na której się siedzi np. przy zdalnym konfigurowaniu firewalla.... huh...  :D

morozow:
Cóż,  ja od wprowadzenia na serwer nowego patcha mam następujące problemy:
1. Za każdym razem kiedy usiłowałem z poziomu klienta uaktualnić EVE, uzyskiwałem informacje ze patch(plik) jest uszkodzony, bądź niekompletny. Podobnie miała się sprawa, jeżeli patcha ściągałem ze strony głównej, i usiłowałem zainstalować go ręcznie.

2. Postanowiłem zassać zatem ponownie klienta. Niestety, ale robiłem to już od wczoraj 3 razy, i za każdym razem uzyskuje ten sam komunikat:

The installer you are trying to use is corrupted, or incomplete. This could be the result of damaged disk, a failed download or a virus.

Czy ktoś z Formowiczów pomógł by mi rozwiązać ten problem?

Pozdrawiam.

Trohim

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej