Eve Online > Patche i dodatki

Kiedy statki Tech III ??? :) + link do wywiadu z devem

<< < (2/9) > >>

Goomich:

--- Cytat: Xarthias w Marzec 31, 2007, 20:32:12 ---Wydawało mi się, że śledzę devblogi na bieżąco, a jakoś wzmianek o t3 i inwencji nie pamiętam...
Jakiś link?
--- Koniec cytatu ---

To pewnie w komentarzach do nich to było.
Albo w EONie.

--- Cytat: Xarthias w Marzec 31, 2007, 19:51:11 ---Z tego co zrozumiałem, tech 3 ma się na tych artefaktach opierać. To co pokazałeś pod linkiem (jeśli nawet istnieje w grze obecnie)
--- Koniec cytatu ---

Przeleć się do Jita i sprawdź na markecie.

--- Cytat: Xarthias w Marzec 31, 2007, 19:51:11 --- ma wartość tylko kolekcjonerską.
Czyli w wyniku eksploracji będzie się znajdować jakieś itemki (artefakty po wyżej wzmiankowanych), które umożliwią inventowanie itemków t3.

--- Koniec cytatu ---

http://img483.imageshack.us/my.php?image=taloy5.jpg
To są przedmioty potrzebne do budowy na podstawie BPC z cosmosu.

--- Cytat: Xarthias w Marzec 31, 2007, 19:51:11 ---Jakbyś przeczytał to co zlinkował Soul, to byś "gupich" tekstów nie rzucał  >:D

--- Koniec cytatu ---

I kto rzuca głupie teksty?

Ronin:
hmm dzies czytalem ze t3 ma byc na poziomie oficerskiego stuffu tego z wyzszej polki. Tak samo jak t2 jest na poziomie best named.

Xarthias:
Człowiek każdego dnia uczy się czegoś nowego... :P

Roninek - tak jak napisałem wyżej, to byłoby najrozsądniejsze imo rozwiązanie... Tylko co ze statkami t3... Żeby tu nie przegięli...

Soulless:
IMO zeby nie bylo przegiec, wystarczyloby na przyklad, gdyby statki T3 mialy 1 rigslot wiecej i wiecej calibration, niz t2.
Ewentualnie moglyby byc bonusy do statkow t3 nie sluzacych do walki, typu indyki z wieksza iloscia lowslots, albo built-in WCSem, albo jakas fretka blockade runner z malym cargo, malym radiusem i bez highslotow do broni.

Xarthias:
No właśnie... Ja tam się boje wejścia bsów t2... A t3?
Frejki EW?
Krążowniki antyfighterowe?
Krążowniki przeciwrakietowe?
Bsy z jumpdrivem?
Same bzdury...
Albo biorąc pod uwagę istniejące "linie":
Ishkur - med dronki, Ishtar - heavy dronki, bc/bs t3 z fighterami?
Covert - recon - bc t3?
ceptor, dictor, cruz przechwytujący?
Może jakieś statki hackerskie lub archeologiczne?
Statki takie jak frakcyjne czyli "dwurasowe"?
Stealth cruzy?
Sniper cruzy?
Ech... udziwnienia imo... Mam nadzieję, że jeśli już muszą te t3 wprowadzić, to z sensem to zrobią.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej