Eve Online > Patche i dodatki
Kiedy statki Tech III ??? :) + link do wywiadu z devem
Soulless:
Jak mozna przeczytac w wywiadzie z senior game designerem Hammerheadem...
http://mmog.onlinewelten.com/interviews,id1756,4,tech_iii_schiffe_rev_20_alles_ueber_nahe_ferne_zukunft_eve.html
Ehh nowe rasy, nowe exploration, tech 3... :P
--- Cytuj ---OnlineWelten: Can you affirm rumors about new races in those updates?
Noah “Hammerhead” Ward: If you’re talking about new playable races then I’m going to have to disappoint you and say no. No new playable races are planned in the foreseeable future. We are, however, working on populating the world with art assets from the ancient races (Sleepers, Takmahl, Talocan and Yan Jung). These races have a rich history that the players will be able to uncover through exploration. You can already see the impact of the ancient races in current exploration sites. Eventually, when Tech III ships are released, you will see their full influence.
--- Koniec cytatu ---
vulor:
CCP: Nie bedzie loterii T2!!!
Gracze: WoooHooo!!! Yay!!!!! i wogóle ogólna radość w świecie EVE
CCP: Zrobimy loterie T3 z uber itemkami. :coolsmiley: :coolsmiley:
Gracze: Crap.... :buck2: :-\ :'(
Xarthias:
Nowych ras nie będzie (co zresztą jest napisane), raczej artefakty po starych i nieistniejących (może wreszcie jacyś obcy? :D ). Zobaczymy... Jeśli równocześni zajmą się odlagowywaniem to ja nie mam nic przeciwko... Lepsze to, niż łażenie po stacji, które na chwilę obecną nie ma żadnego sensu (w sensie zgodnie z informacjami na chwilę obecną).
Tech 3?
Jeśli T2= best named, to może T3=najlepszy oficerski? Albo dwa w jednym (czyli jeden moduł łączący funkcjonalności dwóch innych)? Byle loterii nie było :P
Ale statki t3 to sobie nie bardzo wyobrażam...
Cóż, Ire, poczekajmy na jakieś choćby mgliste zapowiedzi co i jak, i dopiero krytykujmy :D
Vulor - mam nadzieję, że nie :)
Goomich:
--- Cytat: Ireul Taar w Marzec 31, 2007, 19:24:55 ---tech 3? ciekawia mnie bonusy? 99% resow? -90% uzycia capa? +500% do trackingu?
to chyba najbardziej poje....y pomysl ccp.
--- Koniec cytatu ---
Póki co, to tylko twój poje...y pomysł. ;D
--- Cytat: Vulor w Marzec 31, 2007, 19:29:29 ---CCP: Nie bedzie loterii T2!!!
Gracze: WoooHooo!!! Yay!!!!! i wogóle ogólna radość w świecie EVE
CCP: Zrobimy loterie T3 z uber itemkami. :coolsmiley: :coolsmiley:
Gracze: Crap.... :buck2: :-\ :'(
--- Koniec cytatu ---
Czytaj devblogi czasem. T3 ma być tylko z inwencji.
--- Cytat: Xarthias w Marzec 31, 2007, 19:51:11 ---Nowych ras nie będzie (co zresztą jest napisane), raczej artefakty po starych i nieistniejących
--- Koniec cytatu ---
http://www.eve-online.com/itemdatabase/manufactureresearch/materials/artifactsandlore/default.asp >:D
Xarthias:
--- Cytat: Mona X w Marzec 31, 2007, 20:15:39 ---Czytaj devblogi czasem. T3 ma być tylko z inwencji.
--- Koniec cytatu ---
Wydawało mi się, że śledzę devblogi na bieżąco, a jakoś wzmianek o t3 i inwencji nie pamiętam...
Jakiś link?
--- Cytuj ---
--- Cytat: Xarthias w Marzec 31, 2007, 19:51:11 ---Nowych ras nie będzie (co zresztą jest napisane), raczej artefakty po starych i nieistniejących
--- Koniec cytatu ---
http://www.eve-online.com/itemdatabase/manufactureresearch/materials/artifactsandlore/default.asp >:D
--- Koniec cytatu ---
Z tego co zrozumiałem, tech 3 ma się na tych artefaktach opierać. To co pokazałeś pod linkiem (jeśli nawet istnieje w grze obecnie) ma wartość tylko kolekcjonerską. Czyli w wyniku eksploracji będzie się znajdować jakieś itemki (artefakty po wyżej wzmiankowanych), które umożliwią inventowanie itemków t3.
Jakbyś przeczytał to co zlinkował Soul, to byś "gupich" tekstów nie rzucał >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej