Eve Online > Patche i dodatki
Kiedy statki Tech III ??? :) + link do wywiadu z devem
vulor:
T3 mining barge:
8 strip minerów t3 :smitten: :smitten:
* Vulor sie rozmarzył
EDIT: Oczywiście miały być minery t3 a nie t2 :P
MightyBaz:
wystarczy ze wejda jump drive na bs lub nawet nizej....bedzie sie dzialo na space mapie :P
Goomich:
--- Cytat: Roninek w Kwiecień 01, 2007, 16:18:45 ---hmm dzies czytalem ze t3 ma byc na poziomie oficerskiego stuffu tego z wyzszej polki. Tak samo jak t2 jest na poziomie best named.
--- Koniec cytatu ---
IMO Tech3 będzie czymś w rodzaju Tech2 dla itemów z COSMOSu.
BTW kiedyś znalazłem tekst jakoby rzeczy tech3 miały dostakowe cechy, w rodzaju działo daje bonus do tarcz.
--- Cytat: Soulless w Kwiecień 01, 2007, 18:53:27 ---IMO zeby nie bylo przegiec,
--- Koniec cytatu ---
Tech2 ma być stndardem, więc bez przegięć się nie obejdzie. :)
--- Cytat: Vulor w Kwiecień 01, 2007, 22:49:02 ---T3 mining barge:
8 strip minerów t2 :smitten: :smitten:
--- Koniec cytatu ---
Pewnie tylko dodadzą 5% per level. :)
Osobiście nie mogę się doczekać tego ORE capitala.
marioosh:
t3 shipy to mogą być te o których tak trąbią.. specjalne shipy do hackingu archeologii i salvagingu?
a naturalna kolej rzeczy jest taka:
T1 ship - wymagany jeden skill - bonus z 1 skilla
T2 ship - podstawowy skill max, i drugi skill - bonusy z 2 skilli
t3 ship - dwa skille wmaxowane plus dodatkowy - bonusy z 3 skilli
nawet nie muszą ich jeszcze bardziej pakować slotami czy też resami... wystarczy że zrobią się bardziej specjalistyczne
Dormio:
No ja pamiętam, że było mówione, że T3 nie będą mieć lepszych resów, a po prostu inne bonusy dodatkowo (np. działko będzie miało bonus do trackingu uzależniony od lvlu). Początkowo mi też się to dziwne wydawało, ale jak doczytałem, że mają się "rigsować" to już uznałem, że może coś w tym jest.
Przykład na T3 już w grze istnieje, wielu graczy uważa, że Covert Ops Cloak jest takim właśnie odpowiednikiem, bo budowane jest z T2 i komponentów. Natomiast ostatnio wprowadzone BPO (w tym T1) również korzystają z komponentów i trade itemków (np. Mobile Warp Disruptor)... może właśnie T3 to będzie T2 budowane z użyciem komponentów COSMOS/eksploracja ? Jeśli do tego dodać poprawione statsy (T2 najczęściej ma poprawione 2 z wielu atrybutów - np. działka zasięg i dmg)...to wygląda obiecująco.
To spekulacja oczywiście, bo pamięć już nie ta...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej