Eve Online > NoobGarten
urop w eve
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: arkadiusz zygmunt w Marca 29, 2007, 14:43:09 ---dobrze dobrze to z tym skilem to juz słyszałem ale to bez sensu zebyb placil 50zl za gre w ktura czasami 4/5 miesiaca nie bede gral chyba ze jest jakis sposub zeby byc samo wystarczalny w tej grze i zarabiac na tym tyle kasy zeby za isk dalo sie kupic kolejny miesiac jak to to bym prosil o wyjasnienie mi tego i jak to zrobi i wogule prosil bym o wyjasnienie totalnie lamerski bo jestem nowy totalnie w tej grze :(
--- Koniec cytatu ---
Temat zarabiania ISK na zakup GTC byl juz poruszany wielokrotnie na forum (chyba nawet jest osobny watek przyklejony w Noobgarden). W kazdym razie majac poczatkujaca postac, bedzie to dosyc trudne, acz nie niemozliwe. Najlatwiejszym sposobem (moim zdaniem) bedzie handel - ale to trzeba poswiecic troche czasu na rozeznanie sie w rynkach (zapytaj Ellanie). Mozna tez NPCowac w 0.0, ale tu musisz miec juz troche skilli, zebys nie meczyl sie z BSem przez pol godziny (majac jakiegos BC, z odrobina skilli w gunnery/missles/dronach i elektronice/mechanice/inzynierii powinienes jakos sobie poradzic). Zawsze tez mozesz probowac farmic plexy (te z ktorymi sobie poradzisz solo), i majac odrobine szczescia zdobywac w nich "drogie" przedmioty.
Xarthias:
Tomek, tak było kiedyś. Teraz poświęcasz tydzień na wyskilowanie cruza i salvage, w międzyczasie trzaskasz misje lvl 1, żeby mieć standa na lvl 2 i jedziesz...
Nie mówię, że to jedyny sposób, ale zdecydowanie najprostszy i najbezpieczniejszy. Widzę jak u mnie ludzie zarabiają... Handel też jest dobry, ale zdecydowanie trzeba mieć do tego żyłkę, no i wymaga pewnego wysiłku umysłowego... Kill misje lvl 2 to nawet 10-latek zrobi...
Tomash Kovahlsky:
;D ;D ;D
racja... zapomnialem, ze ta gra robi sie coraz bardziej kerbirowa :2funny: :tickedoff:
Xarthias:
Ja wiem czy kerbirowata?
Na pewno prościej jest zacząć (dzięki tym 800k sp), na pewno prościej jest zarobić (dzięki salvagowi m.in.)... Na szczęście dalej to już jest tak jak było... Czyli jak ktoś chce wiecznie kerbirzyć w imperium to nawet mając 10 lat sobie poradzi... Ale coś ponadto to już na szczęście ciężko...
:2funny:
A czy to lepiej czy gorzej, że łatwiej teraz zacząć? Wchodząc na polish dość często dochodzę do wniosku, że nie... Ale znając kilka osób, które tylko dlatego grają, że miały możliwość zarobienia na trialu na tc, to uznaję że jednak tak...
W końcu ile można kerbirzyć? 10-latkowie dość szybko się nudzą :D
zygix:
to skoro tak łatwo zarobić na trialu to spróbuje . ale pomóżcie mi jeszcze jak najlepiej ustawić sobie konto chodzi mi o te ustawienia na samym początku co są jak sie kreuje postać charakter itp. po kolej co mam załączyć sobie jak ja robie żeby łatwo i szybko zarobić na tego triala z góry wielkie dzięki i sory za błędy czekam na odp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej