Eve Online > NoobGarten

urop w eve

<< < (5/5)

Goomich:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Kwietnia 02, 2007, 13:23:08 ---[zapamietac] wozic ze soba co najmniej 2 rodzaje amunicji.

--- Koniec cytatu ---

Nie AFKować w lowsecu.

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Mona X w Kwietnia 02, 2007, 13:29:34 ---Nie AFKować w lowsecu.

--- Koniec cytatu ---
To tez... ale to juz inna kwestia :D

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Kwietnia 02, 2007, 13:23:08 ---...wlecial do mnie Crow ...

--- Koniec cytatu ---
A tak przy okazji, nie wiem, czy wszyscy zauwazyli, ale po ostatnim patch'u, statki typu Ceptor, covert, recon, stealth bomber i cos jeszcze, zostaly wyodrebnione do osobnych grup w overview, i "standardowo" nie sa zaznaczone, wiec nie widac ich w overview (wlasnie przy tej sytuacji sie o tym przekonalem), wiec radze posprawdzac swoje ustawienia overview, i pozaznaczac te typy statkow, ktore nie sa obecnie zaznaczone.

Kalressin:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Kwietnia 02, 2007, 13:23:08 ---
--- Cytat: Kal w Kwietnia 02, 2007, 13:04:29 ---Niestety (  w sumie na szczescie :P ) odpada. Potrzeba pare skilli na 5 do archeologii i hacking ( electronic upgrades i survey jesli sie nie myle, science chyba tez) do tego astro na 4 + jednak jakis statek do rozwalania tych cruzow i bc tez trzeba miec.

--- Koniec cytatu ---

tak, ale tak jak napisalem, mozna sprobowac sie do kogos podlaczyc w tym... np. wczoraj jak robilem sobie spokojnie w low-sec'u taki plex radar'owy, wlecial do mnie Crow (jak bylem na fajku, bo wlasnie rozwalalem jakas strasznie "ciezka" strukturke) i pozdejmowal moje dronki, a potem zaczal strzelac do mojego statku (w ten sposob "wyprosil" mnie z tego plex'a - chyba z 3 minuty mi zajelo odejscie z zasiegu jego scramblera  :-\ a jemu nic nie moglem zrobic, bo byl poza zasiegiem mojej amunicji  >:(), a potem wraz ze swoim kolega (ktory dopiero potem tam wlecial) dokonczyli sobie ten plexik...

[zapamietac] wozic ze soba co najmniej 2 rodzaje amunicji.

--- Koniec cytatu ---

Tak ale skille musisz jednak miec bo zwylke proby nie zlapia ci jak jestes w exploration pleksie. A bez skilli do hacking i archeo nawet "wypraszajac" kodos z pleksa smietanki nie spijesz.

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Kal w Kwietnia 02, 2007, 14:22:18 ---Tak ale skille musisz jednak miec bo zwylke proby nie zlapia ci jak jestes w exploration pleksie. A bez skilli do hacking i archeo nawet "wypraszajac" kodos z pleksa smietanki nie spijesz.

--- Koniec cytatu ---

OK... powtorze: "mozna sprobowac sie do kogos podlaczyc"... czyli byc np. wsparciem....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej