Eve Online > NoobGarten
urop w eve
zygix:
powie mi ktos czy da sie jakos zalonczy urop w eve bo chcial bym w to pograc ale czesto gesto wujezdzam i nie mam dostepu a raczej czasu wtedy a pieniaszki zalacilem za 30dni a czasamii polowe tego czasu by mnie nie bylo i to tak jak bym to stracil na drodze bez sensu dlatego chce wiedziec czy istniej cos takiego jak urlo i jak go zalonczyc i na jakich zasadach jest :(
Xarthias:
A możesz pisać po polsku?
Bo się trzeba domyślać o co chodzi. :knuppel2:
Użycie słownika wbudowanego w przeglądarkę (np firefox czy opera) nie boli i nie zajmuje wiele czasu, a nie będziesz denerwował ludzi nieczytelnymi tekstami.
Subskrypcję można zawiesić, ale dopiero po upłynięciu opłaconego czasu - czyli nie możesz sobie wyłączać konta na 3 dni, bo cię nie ma, potem na tydzień włączyć, i znowu wyłączyć... Jeśli opłaciłeś za 30 dni, to przez te 30 dni masz konto aktywne i nie można tego zmienić.
White_Haven:
Ew, jak wiesz, że cię nie będzie, to pod koniec subskrypcji włączasz dłuuuuuugi skill. Ja sam tak zrobiłem.
zygix:
dobrze dobrze to z tym skilem to juz słyszałem ale to bez sensu zebyb placil 50zl za gre w ktura czasami 4/5 miesiaca nie bede gral chyba ze jest jakis sposub zeby byc samo wystarczalny w tej grze i zarabiac na tym tyle kasy zeby za isk dalo sie kupic kolejny miesiac jak to to bym prosil o wyjasnienie mi tego i jak to zrobi i w|ogule prosil bym o wyjasnienie totalnie lamerski bo jestem nowy totalnie w tej grze :(
Xarthias:
Te 50zł to wydaj na słownik ortograficzny, bo byków walisz ponadprzeciętnie :tickedoff:
A co za problem zarobić na TC? Takie misje lvl 2 na ten przykład. Proste, niezbyt czasochłonne. Robisz 10 dziennie (średnia wychodzi 1,5-2mln za misję wliczając salvage) i w tydzień zarobisz na 30 dni tc. Misje lvl 3 są nieco bardziej wymagające, ale szybciej się idzie na nich dorobić... A to tylko jeden ze sposobów...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej