Eve Online > NoobGarten

urop w eve

<< < (4/5) > >>

Kalressin:
Nie wiam czy komus bedzie sie chcialo pisac o tym za bardzo "opszernie" :P  :2funny:
Do tc w 10h potrzeba : "spokojnego" 0.0 (przynajmniej przez te 10h) i BS-a z fitem ktory nie wyglada zbyt glupio na kill mailu. Skille na Bs na rozsadnym poziome to ok 2 miesiecy. Powiedzmy ze cruiserem tez mozna tak zarobic, ale w powiedzmy 3-4 dn bo zabijanie bsow troche trwa i czasami spawny beda za mocne.i

White_Haven:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Marca 30, 2007, 17:25:03 ---
--- Cytat: White_Haven w Marca 30, 2007, 17:18:02 ---A przede wszystkim, wymaga to spędzenia naprawde dużej ilości czasu na graniu, żeby tak szybko się dorobić TC za iski.
--- Koniec cytatu ---

Duzo czasu... moze niekoniecznie... na RATowaniu w 0.0 mozna w 10 godzin zarobic na 30dni TC z samego bounty, a jak sie ma fart, to za loot bedzie sie mialo drugie tyle... ale tak jak pisalem wczesniej, to wymaga choc troche podciagnietych skilli w kilku dziedzinach.

--- Koniec cytatu ---

Pewnie, że można, tyle tylko, że mowa o zariobieniu na TC na trialu. A na trialu trochębrakuje sp na ratowanie w 0.0. Mo chyba że ma się farta trafić na spokojny 0.0, to w cruzie można popróbować.

edit:  :o łoops, echo posta Kala. Niezamierzone. Nie doczytałem do tego punktu jak smarnąłem mojego. :buck2:

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: White_Haven w Kwietnia 01, 2007, 12:16:27 ---Pewnie, że można, tyle tylko, że mowa o zariobieniu na TC na trialu.
--- Koniec cytatu ---

[do zapamietania] nastepnym razem zwracac uwage na takie szczegoly...

O tym 0.0 to pisalem na podstawie tego co mamy u siebie w korpie... ostatnio przyjelismy sporo Nowych graczy, ktorzy startuja od zera... i jakos sobie radza (juz po tygodniu) moze nie w pojedynke, ale parami lub po trzech, spokojnie rozwalaja spawny po 3BSy z obstawa. Co prawda lataja chyba BCkami a nie cruzami...

no to inny sposob... choc tez nie wiem, czy da sie wyskilowac na trialu (ale mozna sprobowac sie do kogos podlaczyc)... w low sec'ach (a nawet w high-sec) robic ukryte plexy magneto/radar - w nich zwykle spawny sa slabiutkie (max kilka cruzow/BC), natomiast to co sie z puszek wyciaga zwykle warte jest kilka-kilkadziesiat milionow ISK - do tego skille potrzebne to hacking (do radar), salvaging i archaeology (do magneto).

Poza tym, nie oszukujmy sie, ale zaplacic w PLN'ach za ten 1-szy miesiac po trialu, to chyba nie jest az taki straszny problem... a po 1.5 m-ca juz na pewno bedzie sie w stanie zarobic tyle ISKow, zeby kupic sobie TC.

Kalressin:
Niestety (  w sumie na szczescie :P ) odpada. Potrzeba pare skilli na 5 do archeologii i hacking ( electronic upgrades i survey jesli sie nie myle, science chyba tez) do tego astro na 4 + jednak jakis statek do rozwalania tych cruzow i bc tez trzeba miec.

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Kal w Kwietnia 02, 2007, 13:04:29 ---Niestety (  w sumie na szczescie :P ) odpada. Potrzeba pare skilli na 5 do archeologii i hacking ( electronic upgrades i survey jesli sie nie myle, science chyba tez) do tego astro na 4 + jednak jakis statek do rozwalania tych cruzow i bc tez trzeba miec.

--- Koniec cytatu ---

tak, ale tak jak napisalem, mozna sprobowac sie do kogos podlaczyc w tym... np. wczoraj jak robilem sobie spokojnie w low-sec'u taki plex radar'owy, wlecial do mnie Crow (jak bylem na fajku, bo wlasnie rozwalalem jakas strasznie "ciezka" strukturke) i pozdejmowal moje dronki, a potem zaczal strzelac do mojego statku (w ten sposob "wyprosil" mnie z tego plex'a - chyba z 3 minuty mi zajelo odejscie z zasiegu jego scramblera  :-\ a jemu nic nie moglem zrobic, bo byl poza zasiegiem mojej amunicji  >:(), a potem wraz ze swoim kolega (ktory dopiero potem tam wlecial) dokonczyli sobie ten plexik...

[zapamietac] wozic ze soba co najmniej 2 rodzaje amunicji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej