Eve Online > NoobGarten

Inteligo

<< < (2/3) > >>

Ellaine:
Z doswiadczenia wiem, ze za zywa kase kupuje sie wszystkie, po co mam ograniczac swoj portwel inwestycyjny albo wyrzekac sie nowego BSa kiedy moge zrezygnowac z 1 duzej pizzy?

Mr.4lerGia:
Z cena byle tez mozliwosc za 19.90E podobno jest to z zakupem licencji jak sie nie startuje z wersji pudelkowej. ???   I czy ta karta przyslana mi przez nich to ta karta ktora sie placi [VISA]

Kalressin:
No tak pierwsza oplata to 19 E albo $
Jak startujesz z TC chyba ci cos obcina z czasu gry na ten poczet, ale to juz nie jestem pewny.

MMoroz:
Ja tez polecam tc roznica spora a po co przeplacac??? Miesieczny abonament nie jest dla mnie jakims strasznym wydatkiem ale jak moge oszczedzic te 20+zl i wydac na cos innego to dlaczego nie ( szczegolnie ze calosc, korzystajac z allegro, zajmuje mi 5-10min ).

Mam za to inna uwage do samego Inteligo, poziom zabezpieczen jest smieszny i dlatego polecam do zakupow internetowych MBank odrobina wiecej zachodu a nikt ci nie wyczysci konta :P ( osobiscie mam oba konta, ale do zakupow wykorzystuje mbank z powodow o ktorych wspomnialem ).

Yabushido:

--- Cytat: Kal w Marca 22, 2007, 14:03:03 ---Jak startujesz z TC chyba ci cos obcina z czasu gry na ten poczet, ale to juz nie jestem pewny.

--- Koniec cytatu ---

chyba napewno nie ;]
ogolnie uwazam ze GTC sa na chwile obecna najlepsza metoda platnosci (nie wnikajac czy bierzesz je za IKSi czy za zlotowki)

sam uzywalem inteligo i nie narzekalem. fakt faktem ze MMoroz ma racje co do poziomu zabezpieczen.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej