Eve Online > NoobGarten
Inteligo
Mr.4lerGia:
Dobra to polecicie jakiegos sprzedawce na Allegro na poczatek 30 powinna byc w sam raz O0
Blaster:
Ja tam uzywam konta inteligo zarówno do placenia czasmi za eve (jak szkoda mi akurat isk na TC) jak i do zakupów przez internet. Konta nikt mi nie szczysci bo przewaznie nic na nim nie ma (jak chce placic to zasilam je z innego) :P
Xarthias:
--- Cytat: MMoroz w Marca 22, 2007, 14:19:16 ---Mam za to inna uwage do samego Inteligo, poziom zabezpieczen jest smieszny i dlatego polecam do zakupow internetowych MBank odrobina wiecej zachodu a nikt ci nie wyczysci konta :P ( osobiscie mam oba konta, ale do zakupow wykorzystuje mbank z powodow o ktorych wspomnialem ).
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z przedmówcą (chyba w kominie trzeba zapisać :P ). Tyle, że podobno teraz z inertnetową eKartą jakieś problemy są. Natomiast spokojnie można już płacić Visą Electron - a przynajmniej mi się to udało w zeszłym tygodniu (niebieska karta płatnicza mBanku).
Co do allegro - to zerknij do działu Market, jest tam wątek o poleconych sprzedawcach na allegro.
Kalressin:
--- Cytat: Yabushido w Marca 22, 2007, 14:29:46 ---
--- Cytat: Kal w Marca 22, 2007, 14:03:03 ---Jak startujesz z TC chyba ci cos obcina z czasu gry na ten poczet, ale to juz nie jestem pewny.
--- Koniec cytatu ---
chyba napewno nie ;]
ogolnie uwazam ze GTC sa na chwile obecna najlepsza metoda platnosci (nie wnikajac czy bierzesz je za IKSi czy za zlotowki)
sam uzywalem inteligo i nie narzekalem. fakt faktem ze MMoroz ma racje co do poziomu zabezpieczen.
--- Koniec cytatu ---
A nie bylo tak kiedys czy cos?
Jak nie, to sorki cos mi sie uroilo :idiot2:
Wszystki przez ten walony server. :P Akurat mam wolny dzien na pogranie w evke a tu taki ch..j
Nie mogli by napisac od razu dt do 17? Nie musial bym porzadkow co 30 min przerywac. :P
White_Haven:
O ilesoibie wyciąg z mBanku przypominam, to przy płatności bezpośredniej z CC nie miałem opłat za przewalutowanie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej