Eve Online > NoobGarten
Inteligo
Mr.4lerGia:
Zaczynam gre na trialu. Konto w banku [SUPERKONTO STUDENYT + INTELIGO] mam zalozone od poniedzialku jakie wydatki mnie czekaja w jaki sposob mode je uregulowac. :-\
Goomich:
14,95 co miesiąc lub
38,85 co 3 miesiący lub
71,70 co pół roku lub
131,40 co roku.
Euro lub dolarów, zależnie od twojego IP.
Michieru:
Powyzsze rozwiazanie opisuje pojscie na latwizne :) Lepiej zamow sobie GTC. Mozesz skorzystac z Allegro na przyklad, ale najtanszym rozwiazaniem bedzie np. www.shatteredcrystal.com, badz inni "oficjalni dystrybutorzy" time code'ow. Za 30-dniowy zaplacisz ok. 40-45zl, dostaniesz go natychmiastowo na maila, a paypalowi mozesz powierzyc dane konta bez stresu :) Lepsze to i wygodniejsze niz kombinowanie z laczeniem sie przez amerykanckie proxy etc.
Kalressin:
Po co przez amerykanskie proxy? starczy iranskie czy kazachskie :P Byle nie z zlej EU :coolsmiley:
A co do wygody to mozna sie klucic. Jak masz staly dochod to odpalasz ssawke na karcie i nie przejmujesz koncem subskrypcji i szukaniem TC.
PS No dobra troche to zalezy tez od tego ile twoj bank zydzi za przewalutowanie :tickedoff:
Michieru:
Przejmowac sie? Odpalasz website'a, klik-klik i masz tc na mailu. Jakos nie usmiechaja mi sie stale zlecenia, poza tym z doswiadczenia wiem ze za zywa kase kupuje sie w porywach do kilku pierwszych kodow :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej