Eve Online > NoobGarten

Caldari bezużyteczni?

<< < (5/17) > >>

Xarthias:

--- Cytat: Wojak w Marca 21, 2007, 15:23:47 ---ano grr :D

I tak często się opanowuję w zakamarkach umysłu dostaję olśnienia i czasami "wogóle" piszę poprawnie ;)

--- Koniec cytatu ---

Hmmm... nadal chyba jednak nie :P
"w ogóle" - z tego co wiem, to to jest poprawna pisownia :D

Gork:
Właśnie wpadłem na to, że jeśli mam grać tą samą rasą to po co jeszcze raz triala "męczyć" skoro lepiej będzie aktywować poprzedniego GTC'em.  :D

Czy ten pomysł z centrala-newb-klanem w końcu wypalił czy nie? Bo zainteresowany jestem jakimś corpem. :)

Xarthias:

--- Cytat: Gork w Marca 21, 2007, 16:16:13 ---Czy ten pomysł z centrala-newb-klanem w końcu wypalił czy nie? Bo zainteresowany jestem jakimś corpem. :)

--- Koniec cytatu ---
http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=3857.0

Voulture:
NIestety, w wiekszości się zgodzę - Caldari śmierdzi na Solo, pomyłka jakaś znaczy. Co do latania w wiekszych flotach, jest źle, ale bywało i gorzej :)

Dobry cep i dobry diktor (sabre tyllko podobno lepszy), ew nie jest znowu takie złe, chociaż (szkoda) ostatnio zneerfnięto ECMY, Rook dalej potrafi sporo namieszać, Falcon też jest świetny do łapania solo wrogów. Raven na torpach t2, czy neutron-rokh też potrafią zadać dobry dmg, bliski lub przekraczający 1000dps, tyle, że wymaga to wielkiej kasy... Porównując dmg mody t2: Amarr: 1m, Matarzy - 2m, Caldari 7m. Wytłumaczy Ci wszystko. Ja osobiście do pvp nie polacam gallente, są tacy... schematyczni. Pobaw się matarami, jak lubisz wyzwania i chcesz być naprawdę dobry, ale wiedz, że będziesz musiał mocno poskillować, ale chyba będzie warto. Względnie wybierz amarr. Przynajmniej będzie tanio.

Ellaine:
Amarr oprocz dobrych cen na T2 i named maja ten urok ze wszystkie ich BSy sa dobre do flot a Abaddon jest wogole bajeczny. Maja tez rewelacyjne do solo pvp recony.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej