Eve Online > NoobGarten

Caldari bezużyteczni?

<< < (4/17) > >>

Gork:

--- Cytat: Xarthias w Marca 21, 2007, 14:18:28 ---Że już na nickach z PL się wyżywał nie będę :P

--- Koniec cytatu ---

A wlasnie. Tak sie od zawsze zastanawiam dlaczego praktycznie TYLKO polacy dodaja sobie takie "zdupione" koncowki na koncu nicka. Jedynym sensownym wytlumaczeniem jest chyba zalosna znajomosc angielskiego w naszym kraju, a takie osobniki probuja tym sposobem nawiazac kontakt z polskim community?

btw X zapomniales poprawic "wogule" :)

btw2 od kiedy tu mozna normalnie pisac z polskimi znakami? O_o

roofi:

--- Cytat: Xarthias w Marca 21, 2007, 13:40:26 ---Rooofi, Twojego posta to chyba przykleję na stronie głównej  :2funny:
Bo jakoś tak zauważyłem, że 3/4 ludzi, którzy zaczynają grać, grają Caldari właśnie  :uglystupid2:
I potem płaczą :P

--- Koniec cytatu ---

a proszę Cię bardzo  ;)

Maver:
To raczej chyba wynika z tego ze pewnie nick'i sa pozajmowane, a skoro ktos chce zostac przy ksywie jaka uzywa na codien dopisuje PL z braku lepszych pomyslow.

Xarthias:

--- Cytat: Gork w Marca 21, 2007, 14:31:23 ---
--- Cytat: Xarthias w Marca 21, 2007, 14:18:28 ---Że już na nickach z PL się wyżywał nie będę :P

--- Koniec cytatu ---

A wlasnie. Tak sie od zawsze zastanawiam dlaczego praktycznie TYLKO polacy dodaja sobie takie "zdupione" koncowki na koncu nicka. Jedynym sensownym wytlumaczeniem jest chyba zalosna znajomosc angielskiego w naszym kraju, a takie osobniki probuja tym sposobem nawiazac kontakt z polskim community?
--- Koniec cytatu ---
Albo źle pojmowana duma narodowa i patriotyzm :P

--- Cytuj ---btw X zapomniales poprawic "wogule" :)
--- Koniec cytatu ---
Zauważyłem poniewczasie i nie chciało mi się już znowu edytować :P

--- Cytuj ---btw2 od kiedy tu mozna normalnie pisac z polskimi znakami? O_o

--- Koniec cytatu ---
Od zawsze :)
Tylko posty napisane przed przenosinami z phpbb na smfa są wykrzaczone.

--- Cytat: Maver w Marca 21, 2007, 14:42:33 ---To raczej chyba wynika z tego ze pewnie nick'i sa pozajmowane, a skoro ktos chce zostac przy ksywie jaka uzywa na codien dopisuje PL z braku lepszych pomyslow.

--- Koniec cytatu ---
Grunt to oryginalny nick :)
A zamiast PL można dopisać choćby Jr czy coś innego... Pomysłów jest full, tylko trzeba chcieć pomyśleć :)

Wojak:
ano grr :D

I tak często się opanowuję w zakamarkach umysłu dostaję olśnienia i czasami "wogóle" piszę poprawnie ;)
Tak całkiem serio grunt to oryginalny nick dlatego popieram istnienie Zbuntowanych Kaloryferów o Zakręconych Termosach nie wspomnę, chociaż Mokra Kicia troszkę niesmacznie brzmi i o ile gdyby przez kilka lat gry chodziło za mną imie Zbuntowany to Mokrej bym nie zdierżył. Swoją drogą to polskim wymysłem jest jedynie odwoływanie się do taga PL i na dodatek wcale nie tak częste jak wam się wydaje. Węgrzy na ten przykład też mają swoje językowe zboczenia o innych nacjach nie wspomnę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej