Eve Online > NoobGarten
Caldari bezużyteczni?
Gregorius:
roofi ale właśnie wymieniłeś coś co ja uważam za przydatne :
Crow ( :smitten:), Nighthawk oraz (tak jak wspomniał Voult) Flycatcher są imho całkiem całkiem.
Po drugie ja tam się nie wstydzę, że gram Caldari. To był świadomy wybór i nie zamierzam płakać :P 8)
roofi:
--- Cytat: Xarthias w Marca 21, 2007, 14:18:28 ---Megabzdura. Wybierać jakąś rasę/bloodlina tylko dlatego, że ma nieco lepiej rozlokowane na początku cechy? (pomijam już fakt, że superwysoka percepcja wcale nie jest takim bonusem jak się niektórym wydaje).
--- Koniec cytatu ---
pozwolę sobie nie zgodzić się, porównanie na podstawie moich 2 postaci, żyją dokładnie tak samo długo, od początku w ten sam sposób rozwijane: cokolwiek > learningi > zasadnicze skilowanie
roofi ma 28 percepcji, 24 willpowera , 19 int i 18 mem
inny char ma 25 mem, 23 int, 19 perc i 20 willpowera
po 13 miesiącach roofi ma 3M sp więcej, warto dobrze wybrać bloodline i rozdysponować 5 startowych pkt
imo minmatar sobiestor jest jedną z fajniejszych opcji można z niego wyciągnąć:
26 perc, 23 int i willpower, 21 mem i charyzma (chyba z +4 albo +3 nie pamiętam) i nie wygląda jak dziecko urodzone w czarnobylu 2 minuty po jego eksplozji jak achura :crazy2:
Wojak:
Wątek rpg pożegnałem gdy dowiedziałem się o mozliwości kupowania TC za ISKi i wspieraniu takiego rozwiązania przez CCP. W dużym skrucie co mnie fascynuje i pociąga w EVE to taka a nie inna wizja świata ( taki rodzaj tęsknoty do kosmosu )
Jako Achura wpełni świadom słów i w pełni za nie odpowiadając, powiem więcej, wyglądam ja jak i wszyscy moi blodlajnowi, Calmarscy bracia, po prostu jak ......... cipy jeża
Pozdrawiam
Voulture:
Siur, Achury-male zdecydowanie nie zycze nikomu.
Roofi - kwestia podejścia, równie wysokie atrybuty można uzyskać jako True Amarr czy np Civire (moj 27 perc i will na +4). Kwestia by wiedziec, co sie bedzie chcialo skillować.
Aha, warto jescze dodac, ale to juz tylko zaslyszane informacje od kolegow z fatali, ze Rokhi sa jednymi z najlepszych... nos shipow :)
Venkhar Krard:
A ja naiwnie myslalem ze to topic o shipach danej nacji.. ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej