Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (30/83) > >>

Ellaine:
Chyba ze w ramach pvp robisz wyscigi na kopanie paskow, a statkow bojowych uzywasz tylko do zarabiania kasy :)

Rhovana:

--- Cytat: Sadorus w Kwietnia 22, 2007, 18:15:17 ---Witam mam takie pytanko co lepiej wybrac ?:)

--- Koniec cytatu ---

Lepiej wybrać Caldari ;D

Sadorus:
Hmm to powiadacie 2 opcja ? :) Czy jescze wiecej per i willpower ? Bo wiadomo niechce byc chlopakiem do bicia :)

Voulture:
12 podstawowej percepcji po learningach i na implach da ci okolo 26 na koniec. Zwiekszenie o jeszcze jeden punkt zwiekszy Ci do 27. Czyli przyspieszy twoje szkolenie tych umiejetnosci o (27\26*0.66) niecale 7%. Sam ocen czy to duzo czy nie, ale wez pod uwagejescze jeden szczegol - gdy szolisz sie pod pvp wiekszosc twoich skillpointow zajma skille czysto zwiazane z percepcja i willpower, zastanow sie wiec jeszcze czy te 7% nie bedzie warte wiecej niz te 7% w inteligencji zwiekszonej tym kosztem? 8 inteligencji i memory to chyba dobry wybor, pozwola Ci spokojnie osiagnac te 22pkt. Sam teraz mam okolo 20 na +4 i szzerze powiem ze nie wiem czy dobrze zrobilem maksujac sobie perc i willpower czy nie.

Ta od serca Ci powiem, ze to dobry wybor, taki jaki podjales tam troszke nizej pod punktem 2  z jedna mala zmiana - perc jest lepszy niz willpower na ogol - przerzuc na perc ze 2 punkty jak mozesz. Jak tylko jeden... to durgi daj na inteligencje i bedzie super.

Sadorus:
Dzieki za pomoc , i juz ostatnie pytanie a mianowicie czy przy takim ustawieniu jak podal kolega wyzej nie lepiej zrobic brutora? czy pozostac czy Sebiestorze ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej