Eve Online > NoobGarten

Zycie w 0.0

<< < (9/10) > >>

Megamas:
ja kiedys polowalem na specjale w TBL(0.2-0.3 sec systemy) i nawet troche ich ubilem (dark bloodow), krysztalkow sporo mam i modulow ciekawych tez, teraz juz sie za wiele nie krece tam a w innych regionach jak od czasu do czasu "zabelce" to jakos sie nie trafiaja, chociaz ostatnio przypadkiem szukajac kogos na pasie w 0.8 trafilem na dred guristasa fregatke i tez cos tam wysypala... ogolnie to chyba czym nizszy sec systemu tym wieksza szansa na specjalnego spawna, ale pewnosci co do tego nie mam...

vulor:
Keidy? z dread guristas silencer w systemie 0.3 wypad? mi Gila BPC i dread guristas shield amplifier. jakies 250mln :D

Lazar Privateer:
hmm jak sie raty robi w low a nie w 0.0 to w zasadzie pozostaje tylko polowanie na loot oficerski czy tam faction. nie wiem o co biega z tak nieczestym wystepowaniem skoro noob shocky stuka ze 2 dziennie i to obojetnie czy w 0.4 czy 0.1. Fakt ze itemy rarowe to awenement ale jak sie robi raty systematycznie to z 1 dziennie sie trafi. kolega kaleander na trialu stuknal caracalem chyba w hisecu jakie sraty z ktorych mu nawypadalo impow za 200M choc ja faktycznie musze przyznac ze moje maxy koncza sie na dark blood nano.

btw 0.0 smieszne jest kruzem jak sie np vexorem lata na 100-120km
tylko na drony trzeba uwazac szczegolnie jak sie nie ma w poblizu stacji czy outposta zaprzyjaznionego. no i jak sie dorwie spawn z 3-ma bsami 1.1M to moze sie okazac ze nie damy rady ich zjesc i beda sie respawnowac w nieskonczonosc (15 min). w ten sposob strzelalem przez 2h zdejmujac kolejne BSy ale bonusem byl fakt ze nie bylo w spawnie fryg zjadajacych drony.

sie rozpisalem a na 0.0 sie nie znam...

pc5:
Polecialem przetestowac jak to sie zarabia na NPCach w gow.... do tego regionie Syndicate, system I-YGGI, ss -0.1990 (czyli bida).

Ship : Enyo 4xNeutron Blaster II, AB II, Cap Recharger I, SAR II, 3 x MFS II, Void S ammo

Przez cala godzine NPCowania z bounty wpadlo okolo 14m, przy czym loot to jakies dodatkowe pare m. Biorac pod uwage ze trafialy sie BSy za 500k, 800k, 950k max i BC za okolo 200k to jest to wynik... sami ocencie jaki. Po prostu shit nie NPCe tam byly. To region kolo empire, nic dziwnego.

Skoro mozna zarobic na tak syfnych NPCach 14m z bounty na godzine to co bedzie w deep 0.0? I z carrierem... ale to juz hardcore, kiedys potestuje.

Ellaine:
Moze sa ak zrobione, ze umiera ich dziennie stala ilosc, wiec jak jest wiecej graczy, to na jednego przypada ich mniej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej