Eve Online > NoobGarten

Zycie w 0.0

<< < (8/10) > >>

pc5:

--- Cytat: "influencer" ---Jak o altach s?ysz? to mnie na pawie zbiera.

Jak ju? sami tak w grind popadli?cie to wasz problem, wi?c nie róbcie nowym graczom wody z mózgu.
--- Koniec cytatu ---

Kto, gdzie popada??

Wiem, ?e du?o gadam i niepowinienem, ale powoli si? nawracam i wyciszam obserwuj?c to wszystko. Ju? nied?ugo... :oops: Bo ja kur... mi?kkie serce mam :oops: Ale ze mn? tak by?o od pocz?tku. Ludzi mi czasami szkoda  :oops: Niech ka?dy idzie swoj? drog?, ja pójd? swoj? i zobaczymy gdzie dojdziemy :)

A? zach?cili?cie mnie do odkurzenia mojego starego dobrego Enyo... Jutro sprawdz? jak to si? zarabia na tych NPCach w Syndicate.

Sir Falo:
No Enyo z gunami T2 i SAR T2 + dodatki mozna spokojnie polatac, ale bicie BSa za 1,1mil to jest pora?ka... W cholere czasu zabiera i po prostu si? nie op?aca. Tylko crusy ?adnie padaj? w rozs?dnym czasie.

regis:
Zalecam omijanie ratow zwyklych i skupienie sie na szukaniu ratow niezwyklych (commanderow/oficerow).
Do tego celu najlepiej nadaja sie heavy assaulty.
Tez sie mozna w ten sposob ladnie dorobic, oczywiscie na loocie z takie niezwyklego npca. A i mi nie mowcie ze to ciezko i wogole i be. Ostatnio lecac przez Aridie (czyli nawet nie 0.0 gdzie wystepowanie takiego rata jest wyzsze) spotkalem w sumie 3 spawny dark bloodowe na BRAMACH, gdzie tam belty.

Ellaine:
Hmm, wiekszosc znanych mi ludzi w zyciu zadnego specalnego spawna nie widziala, aczkolwiek raz na pare miesiecy ktos w alliansie sie chwali ze znalazl. Pewnie jest taki kruczek w kodzie;

<prawd spawnowania specjalnych ratow> = 0-<true sec>/1000 + ((<czy sa w poblizu jakies BoBy)?0.3:0)

redbart:
Ja sam widzialem speciala 2 x w Ruchy (.4), a loot nawet do 20 m mi wypadl z niego ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej