Eve Online > NoobGarten
Kilka pytanek :P
LosBekoczoS:
do tego malego pytanka proponuje uzyc opcji search.... bylo o tym bylo pisa mi sie jeszcze raz niechce..
pc5:
Moim zdaniem droga jest prosta.
1. Chcesz walczy?? Zrób posta? z max perc/int/will/mem olej charyzme z góry na do? bez zastanawiania si? po co i dlaczego. Skoro olewa si? charyzme w gr? wchodz? 2 klasy postaci : Caldari 'Achura' i Ammar, nie pami?tam jaka 'bloodline'.
Uzasadnienie : Achura zaczyna z 3 punktami charyzmy. Do trenowania skilli bojowych potrzebne sa glownie atrybuty perc/will do pomocniczych int/mem.
Po wyskilowaniu learningow i za?ozeniu impów +2 percepcja to oko?o 27 a will 24 reszta co? ko?o 20. Skillowanie z takimi atrybutami idzie duzo szybciej.
2. Nie walczysz? I... tu znowu Achure bym wybra? olewajac charyzme. Roz?ozylbym atrybuty równomiernie, a nó? kiedy? zaczn? walczy? (raczej na pewno).
Ale to tylko moje podej?cie. Czasami dla fajnego portretu mo?na zrezygnowa? z danej bloodline i zrobi? inn? posta?.
A sam nie wiem po co si? tyle produkuj?... szuka?!
garghgor:
--- Cytuj ---
--- Cytat: "PnPride" ---
4. jak zrobic by kolesie od evki mi skasowali konto? bo chodzi mi o to zeby moje konto nazywalo sie tak jak mam teraz nicka na forum ale kiedys dawno juz zrobilem takie konto i nie przedluzylem a teraz nie chce wykupywac tamtego konta bo bede mial 14 dni (trail) w plecy :P
--- Koniec cytatu ---
Poczekaj par? miesi?cy, to ci sami skasuj?. :twisted:
--- Koniec cytatu ---
No tu niestety musz? zdementowa?.... nie kasuj?. A co ciekawsze w grze nadal postacie stworzone dzi?ki nieaktywnym kontom i trialom istniej?. Ostatnio odnalaz?em posta?, któr? zrobi?em na trialu w 2004 roku. A? si? zastanawia?em, czy nie reaktywowa? tego konta.
roofi:
--- Cytat: "PnPride" ---Czesc wszystkim ;)
--- Koniec cytatu ---
no cze??
mam takie oto nurtuj?ce mnie pytanka :
1. op?aca si? zrobi? posta? ?e ma wszystkie atrybuty równomiernie roz?o?one i robi wszystko naraz ?(mining,handel, fighter itp,)
--- Koniec cytatu ---
absolutnie NIE
2.jak to robicie ze macie avatara i ze zajmuje do 6 kb ??:/ przeciez to jest niewykonalne :P
--- Koniec cytatu ---
corel/photoshop lub cokolwiek innego
3. kim najlepiej zacz?? gre na powa?nie (mam 2 triale za sob? ale teraz chce gra? na "powa?nie")
--- Koniec cytatu ---
MINMATAR BRUTOR naturalnie
4. jak zrobic by kolesie od evki mi skasowali konto ? bo chodzi mi o to zeby moje konto nazywalo sie tak jak mam teraz nicka na forum ale kiedys dawno juz zrobilem takie konto i nie przedluzylem a teraz nie chce wykupywac tamtego konta bo bede mial 14 dni (trail) w plecy :P mam nadzieje ze nei zamotalem tego ;)
--- Koniec cytatu ---
najmniej wa?ne pytanie
pozdrawiam wszystkich eve-maniaków ;)
--- Koniec cytatu ---
pozdrawiam
roofi
PnPride:
--- Cytat: "garghgor" ---
--- Cytuj ---
4. jak zrobic by kolesie od evki mi skasowali konto? bo chodzi mi o to zeby moje konto nazywalo sie tak jak mam teraz nicka na forum ale kiedys dawno juz zrobilem takie konto i nie przedluzylem a teraz nie chce wykupywac tamtego konta bo bede mial 14 dni (trail) w plecy :P
--- Koniec cytatu ---
Poczekaj par? miesi?cy, to ci sami skasuj?. :twisted:
--- Koniec cytatu ---
No tu niestety musz? zdementowa?.... nie kasuj?. .
--- Koniec cytatu ---
tia to tlumaczy czemu ponad rok mam to konto ... nie robi im sie od tego burdel przypadkiem :P ?
Wielkie dzienki wszystkim za odp. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej