Eve Online > NoobGarten
Kilka pytanek :P
PnPride:
Czesc wszystkim ;)
mam takie oto nurtuj?ce mnie pytanka :
1. op?aca si? zrobi? posta? ?e ma wszystkie atrybuty równomiernie roz?o?one i robi wszystko naraz ?(mining,handel, fighter itp,)
2.jak to robicie ze macie avatara i ze zajmuje do 6 kb ??:/ przeciez to jest niewykonalne :P
3. kim najlepiej zacz?? gre na powa?nie (mam 2 triale za sob? ale teraz chce gra? na "powa?nie")
4. jak zrobic by kolesie od evki mi skasowali konto ? bo chodzi mi o to zeby moje konto nazywalo sie tak jak mam teraz nicka na forum ale kiedys dawno juz zrobilem takie konto i nie przedluzylem a teraz nie chce wykupywac tamtego konta bo bede mial 14 dni (trail) w plecy :P mam nadzieje ze nei zamotalem tego ;)
pozdrawiam wszystkich eve-maniaków ;)
Ellaine:
1. zalezy od tego czego oczekujesz od gry. Jesli chcesz byc "powaznym graczem" i wymaksowac sobie postac do walenia w ludzi ze sniper tempesta albo zajmowac sie wylacznie kopaniem arku, lepiej sie wymaksowac, tj dac duze perc i will dla postaci bojowej lub duzo int i mem dla przemyslowca i kopacza. Zbalansowane parametry beda natomiast dobre przy luzniejszym stylu gry, gdzie nie napinasz sie zeby twoje miliony SP w gunnery szkolilo sie o 8 dni w roku szybciej, ale za to Twoje zycie jest mniej monotonne bo probuesz roznych rzeczy. (aczkolwiek wedlug mnostwa ludzi, samo strzelanie do ludzi ze snajperskiego tempesta jest wystarczajaco pasjonujace). W miare zrownowazone parametry, tj perc, mem i will, sa optimum dla gallentyskiego pilota specjalizujacego sie w dronach (docelowo idealnego pilota carriera).
W 99.5% przypadkow, charyzme oplaca sie miec jak najnizsza. Nawet jesli zajmiemy sie rzeczami opertymi na charyzmie, tj handlem i misjami (skille social), to itak bedzie to nieduza czesc naszych skilli na dluzsza mete.
2. Sprobuj zapisac avatara w innym pogramie lub w mniejszej jakosci lub w innym formacie.
3. Graj tym, co Cie bawi :)
4. Sprobuj napisac petycje. Ale raczej powiedza, ze powiniennes przedluzyc tamto konto.
Goomich:
--- Cytat: "PnPride" ---Czesc wszystkim ;)
--- Koniec cytatu ---
Yo
--- Cytat: "PnPride" ---
1. op?aca si? zrobi? posta? ?e ma wszystkie atrybuty równomiernie roz?o?one
--- Koniec cytatu ---
Tak, ale chwilowo zaleca si? manie charyzmy tak nisko jak to mo?liwe.
CCP odgra?a si? wpeowadzeniem wiekszej liczby skilli opartych na niej, ale póki co to tylko takie sobie dodatki.
i robi wszystko naraz ?(mining,handel, fighter itp,)
--- Koniec cytatu ---
Jak masz wolne pi?? lat, to czemu nie.
2.jak to robicie ze macie avatara i ze zajmuje do 6 kb ??:/ przeciez to jest niewykonalne :P
--- Koniec cytatu ---
http://forum.eve-centrala.pl/viewtopic.php?t=905&postdays=0&postorder=asc&start=15
3. kim najlepiej zacz?? gre na powa?nie (mam 2 triale za sob? ale teraz chce gra? na "powa?nie")
--- Koniec cytatu ---
Oczywi?cie Caldari.
4. jak zrobic by kolesie od evki mi skasowali konto? bo chodzi mi o to zeby moje konto nazywalo sie tak jak mam teraz nicka na forum ale kiedys dawno juz zrobilem takie konto i nie przedluzylem a teraz nie chce wykupywac tamtego konta bo bede mial 14 dni (trail) w plecy :P
--- Koniec cytatu ---
Poczekaj par? miesi?cy, to ci sami skasuj?. :twisted:
Ellaine:
Absolutnie nie oplaca sie grac caldari.
Maja najlepsze paametry i najlepsze statki, wiec jak grasz caldari to wszyscy wiedza, ze jestes mietki i grasz najlatwiejsza rasa i wszystko co osiagnales, osianales nie dlatego, ze jestes dobry/sprytny/pracowity, tylko dlatego, ze grasz caldari i masz najlepsze statki i parametry ;)
Tymczasem istnieja dwie kategori w ktorych caldari nie maja najlepszego statku - carriery i snajperskie BSy. Ale CCP zapowiada, ze zostanie to naprawione w najblizszym dodatku.
Aha. Dla zbalansowania tego, ze statki caldari sa najlepsze, sa one rowniez najbrzydsze. Wiec lepiej grac inna rasa, inacze bedziesz skazany na ogladanie przez 80% czasu brzydkiego szarego klocka wypluwajacego male kolorowe kulki.
PnPride:
ok wielkie dzieki i jescze takie male pytanko :
w czym poszczegolne rasy sie specjalizoja ...znaczy sie w jakich broniach i czy tankuja czy laduja tarcze ;)
ps a z tym kontem to poza petycja nic nie da sie zobic bo ja naprawde dawno zalozylem to konto :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej