Eve Online > NoobGarten
Kilka pytanek :P
HIMK:
Zrobie male podsumowanko
Rage Torpedy tech2 sa do D U P Y szkoda na nie miejsca w cargohold. Mozna z nich wycisnac ladny dmg ale za duzo przy tym zachodu. A zamiast dron paintujacych lepiej wziac web'ujace wrazie jakis cep czy vagabond sie przyplata wtedy nawet javelin torpedy + heavy NOS powinny dac rade. A jak bedzie poza zasiegiem NOS'a to warp out i tyle.
Rage torpedy do walki flot sie nie nadaja, jeszcze raz powtorze - slaby zasieg i mala predkosc.
W dobrze zgranym i uzupelniajacym sie nawzajem gangu mozna cos pokombinowac ale tylko wtedy. W innych przypadkach lepiej uzywac javelinkow i zwyklych torped.
To tyle na ten temat
Kamoris:
To ja tez zrobie male podsumowanie :)
I tak najfajniej lata sie geddonem :twisted: :twisted: :twisted:
Jak na clsoe bierzesz megapulse grzejesz ile wlezie i sie modlisz zeby nie byc nastpeny po scorpionach. Jak na longa to bierzesz tachy i grzejesz tez ile wlezie :)
A generlanie ta rage sa za malo ze tak powiem elastyczne zeby normalnie uzywac bo sa przydatne tylko w scisle okreslonych warunkach ktore zdarzaja sie i tak tylko wtedy jak akurat nie zabrales rage torped. Ale poteoretyzowac mzona ile by sie dalo dmg z tego wycisnac. Ale ogoleni wracajac do tematu uwazam ze pilot ravena z porownowalna iloscia sp gdzie trrza co pilot baslterthona ma z nim szanse powalczyc.
pc5:
--- Cytat: "HIMK" ---A zamiast dron paintujacych lepiej wziac web'ujace wrazie jakis cep czy vagabond sie przyplata wtedy nawet javelin torpedy + heavy NOS powinny dac rade. A jak bedzie poza zasiegiem NOS'a to warp out i tyle.
--- Koniec cytatu ---
Ostatnie crowy jakie widzia?em mialy scramble na 26 km i lataly 5km/s+ To tak na marginesie.
Co? mi si? kojarzy, ?e fit z tego Ravena by? testowany na mnie i by?o to na close. O ile dobrze pami?tam wniosek by? jeden - za szybko spada?em i przegra?bym ogólnie.
Mo?e potestujcie i dajcie zna?, zawsze lepsza praktyka od teori.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej