Eve Online > NoobGarten

Kilka pytanek :P

<< < (9/10) > >>

Zolthar:
z tymi ceptorami to widzialem jakiegos killmaila ale podobno carrier mial laga, co zreszta wymienilem jako jeden z czynnikow wczesniej :D

regis:
OMG link
http://www.killboard.net/?p=details&id=78255

Zolthar:
O WUA?NIE o tym mówi?em :P

HIMK:

--- Cytat: "Kamoris" ---na cruzy to masz javeliny, bs podswietlony 2 painterami 30% plus drony medium paintujace dostaje z jednej torpedy za okolo 900-1000 dmg, na strukture oczywiscie.
--- Koniec cytatu ---

Sorka ale ja tego nie widze. Nie wiem o ile te dziwne drony zwiekszaja sig radius ale 2x target painter to kompletna strata slotow na ravenie. Do tego rage torpedy maja do dupy zasieg i leca jak zolwie. Zanim doleca to cel sobie odwarpuje 2 razy. Cos mi sie wydaje ze masz na mysli jakis dziwny fit na RAvena na super close combat. Czyli 2x target painter, WEB, scrambler i co zostaja 2 med sloty, cap booster i shiled booster i koniec. A moze myslisz o armor tanku. Jak juz doszlismy tak daleko to moze podasz swoj orginalny fit na ravena. 900-1000dmg na torpede brzmi zachecajaco, chcialbym to wyprobowac o ile to wogle mozliwe. Pamietaj ze BS'y maja sig radius od 320 do 420 a zeby rage torpedy robily ladne kuku to trzeba jakis 1000.

Ech ten dlugi DT zle na mnie dziala  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Kamoris:
MOwa byla o wlace z blasterboatami a one raczej na super duze dystanse nie wlacza. Czyli wkladasz to co napisales web, scramble, 2 paintery, 2 jammery. 2 eany, armor reparke, bcu tech 2.
Dronki paintujace i jedziesz :P Gdzies kiedys widzilaem podobny fit ale do walk flota wtedy wkladasz mniej painterow bo ci support paintuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej