Eve Online > NoobGarten
Kilka pytanek :P
Ellaine:
Hf nie ma tu nic do rzeczy, bo ja zasadniczo nie mam nic wspolnego z walkami ;)
BS to byla literowka. Niemniej, sposrod wszelakich BC, ferrox najlepiej sprawdza sie we wszystkim.
Carcal nie byl uzywany, tylko teoretyzowany. Wali daleko, wiec powinien sie nadawac lepiej niz inne cruzy, no moze jeszcze rupture ma jakis sens, vexor i arbitrator.
Kamoris:
Ferox jest cienki jak d....a we?a, nadaje sie do pve bo ma biedny dmg. Polataj sobie prophecy czy brutixem np. Co do cruzow to thorax, rupture to sie nadaja do pvp a nie jakeis tam caracale.
Visenna Vea:
Ach to teoretyzowanie handlarzy o walce :D No ale kazdy ma prawo do wlasnych opinii. Btw ponoc nie bylo komu bic sie za HF ? 8)
V.
Ellaine:
W HF Bylo w cholere ludzi chetnych do walki. Cale masy.
Byla tez grupa elitarystycznych weteranow, korzy wpadali kiedy dla wiekszosci byla 3cia w nocy, spotykali sie z kilkunastoma odmowami udzialu w walce bo wsyscy AFKwali, a potem pomstowali na forum ze HF pelne jest leniwych freeloaderow ktorzy nie chca walczyc i tylko "wyzeraja zasoby catch". Bitwa ciagnela sie calymi dniami i polegala na siedzeniu i czekaniu az wrog sie wyhyli zza swojego POSa i wyjmowaniu jednego BSa raz na 6 godzin, bo jeden tylko byl. Jak ktos rattowal w czasie bitwy, zostawal zjechany przez elyte ze nie uczestniczy w walce. Jak ktos stracil wszystkie statki i chcial zarobic na nowy (a nie bylo o to trudno, bo ogolnie dowodztwo wroga bylo lepsze i straty byly duze, a nasze dowodztwo przeprowadzilo pare samobojczych akcji juz na poczatku), to zostawal zjechany ze zajmuje sie samolubnym zarabianiem kasy, kiedy oni tu sie poswiecaja i walcza w obronie kraju - jak nie masz czym latac, masz latac tacklerem fregata, albo masz dostac statek za darmo od korpa, a jak korp nie daje statkow za darmo, to musiec byc zly korp.
Tyle ze latanie tacklerem fregata wiekszosc czasu nie mialo sensu, bo nie mialy zeczone acklery co robic w starciach na snajpery.
Morale spadalo z dnia na dzien. Elyta w ramach spadania swojego morale stawala sie coraz gorsza do zniesienia, a normalni i nowi w ramach spadania swojego morale, walczyli i wogole logowali sie coraz mniej i opuszczali sojusz. Az po miesiacu meki, rzeczywiscie bylo malo ludzi do walki.
---
Rupture fajny.
Thoraxe do bani.
Brutix do bani.
Prophecy do bani.
A w ferroxie mnie nie bylo, stad mysl, ze pewnie jest dobry. No moze rzeczywiscie jest niedobry. Tak czy siak dzieki EW, caldari maja co robic w pvp.
Co to jest carebearowe pvp?
Tempest jest przefajny.
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: "Kamoris" ---Ferox jest cienki jak d....a we?a, nadaje sie do pve bo ma biedny dmg. Polataj sobie prophecy czy brutixem np. Co do cruzow to thorax, rupture to sie nadaja do pvp a nie jakeis tam caracale.
--- Koniec cytatu ---
zgadzam sie :D
Ostatnio latalem w moim Ruptusiu... i zaatakowalo mnie 2ch takich w prophecy i caracalu.... pierwszy padl caracal (bo obrywalem jego rakietami i mnie to denerwowalo) drugie prophecy... a mi jeszcze zostalo z 20% armora :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej