Eve Online > NoobGarten
Worlds Collide - Guristas Pirates & Serpentis and Megas
Sir Falo:
Jej Linu, ju? by?a kiedy? dyskusja zwi?zana z "realizmem EVE". Wiadomo,?e drony s? zbugowane ju? od wieeelu miesi?cy. I to te? nie jest dobre ich zachowanie :)
pc5:
--- Cytat: "Sir Falo" ---Aaa, no to ja wiem, ze maja tak? sk?onno??, ale je?li nie mam laga, a nie mam, to wywo?uje im komendy tak samo szybko jak si? u?ywaj cloaka na covercie przy starcie w systemie, czyli zanim statek zareaguje na pierwszy kierunek lotu. Zmiana celu dla dronek nast?puje zanim peknie atakowany ship, tak?e to nie dronki atakuj? NPC na misji, ale odwrotnie. I to jest bez sensu moim zdaniem.
I to mam sprawdzone ju?. Teraz poczekam na odpowied?.
Jest to bug i tyle. Je?li nie jest to bug to w ten sam sposób powinny reagowa? NPC na defendery, missle, torpedy, kulki z raili, blasterów, projectli i autocanonów. Drony w ko?cu to "trzecia forma czego? czym si? strzela".
PC5 -> Kocham dronki i u?yawm je od pocz?tku jak gram w EVE :) Ju? si? zd??y?em troszk? nauczy? o nich, ale to by?o serio mniej typowe.
P.S.
Chyba ju? ponad 3 lata w przestrzeni kosmicznej zaczyna zmieniac postrzeganie tego co sprawiedliwe a co nie...
--- Koniec cytatu ---
No to masz nowo?? po 3 latach. I ta misja nie jest specyficzna, poniewa? spotka?em si? ju? parokrotnie z podobnym zjawiskiem. A game masterzy znowu Ci? olej? bo dla nich to nawet feature mo?e by?.
Sir Falo:
Tia, najpewniej olecj? albo napisz?, ?e tego nie ma w logach :/ (a w logach maj? wszystko co tylko jest mozliwe, ale my tego nie wiemy na 100%).
PC5 A ja nie mówi? przecie?, ?e ta konkretna misja jest specyficzna. Chodzi mi g?ównie o sam sens, a raczej bezsens takiej sytuacji jak ta. W ko?cu jakim cudem scout dronki s? w stanie zlockowa? targety 120km oddalone, gyd ja w BSie moge na 97?
A z reszt?, nie wazne :) Jakbym straci? carriera z takiego powodu oooo, to by?bym bardziej z?y ;)
pc5:
--- Cytat: "Sir Falo" ---Chodzi mi g?ównie o sam sens, a raczej bezsens takiej sytuacji jak ta. W ko?cu jakim cudem scout dronki s? w stanie zlockowa? targety 120km oddalone, gyd ja w BSie moge na 97?
--- Koniec cytatu ---
Walka z wiatrakami - czyt. uroki EVE.
Linu:
--- Cytat: "Sir Falo" ---Jej Linu, ju? by?a kiedy? dyskusja zwi?zana z "realizmem EVE". Wiadomo,?e drony s? zbugowane ju? od wieeelu miesi?cy. I to te? nie jest dobre ich zachowanie :)
--- Koniec cytatu ---
A czy ja tutaj o realizmie mowie? Dronki sa zbugowane i to wiadomo od zawsze. (Nawet nie poddaje tego dyskusji)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej