Eve Online > NoobGarten

Worlds Collide - Guristas Pirates & Serpentis and Megas

<< < (4/8) > >>

Sir Falo:
No có?, zobaczymy co mi CCP odpowie na moj? petycje o zwrot shipa :) Bardzo mnie to ciekawi, bo jak dla mnie jest to bug jaki? i tyle. Kto? tez tak uwa?a?

WolfSimon:
Dziwne, ja uzywam dron i nikt mi si? na nie nie rzuca... Prawda, ?e wypuszczam je dopiero wtedy, gdy ju? wszyscy atakuj?cy s? z agrowani na mnie...

pc5:

--- Cytat: "Sir Falo" ---No, to misje uda?o mi sie sko?czy?, w?a?nie dzi?ki biedronkom. Jedyna róznica to taka, ?e misja zako?czy?a si? w jaju i utrat? standinga. Max uber tank (86% resista na kin i ther). Level drugi, guritasy. Po wypuszczeniu small dronek do ?ci?gni?cia 4 frejek (web/scrambl), min??a chwila po czym jedna z nich pad?a i ca?y poziom si? mn? zainteresowa?. Zanim zd??y?em zabi? jedn? freje (w sumie 6 nowych przylecia?o Veteranów) small dronkami (czyli zero problemu trafienia maj?), uda?o mi si? tylko uruchomi? system automatyczneg katapultowania z wybuchaj?cego statku, którego warp drive zosta? kompletnie zablokowany.

No, tak?e pogratulujmy CCP za kolejnego buga z dronami (poza tym, ?e sie ci?gle blokuj?), których u?ywa? nie mo?na, bo ?ciaga si? na siebie wszystko. Co ciekawe, w plexie wygl?da to ciekawiej i ?atwiej.
--- Koniec cytatu ---

To nie bug i shipa raczej Ci nie zwróc?. Trzeba wiedzie?, ?e dronki wywo?uj? agro, poniewa? czasami maj? sk?onno?ci do atakowania innych grup NPCów. Po prost trzeba umie? je u?ywa?.

Sir Falo:
Aaa, no to ja wiem, ze maja tak? sk?onno??, ale je?li nie mam laga, a nie mam, to wywo?uje im komendy tak samo szybko jak si? u?ywaj cloaka na covercie przy starcie w systemie, czyli zanim statek zareaguje na pierwszy kierunek lotu. Zmiana celu dla dronek nast?puje zanim peknie atakowany ship, tak?e to nie dronki atakuj? NPC na misji, ale odwrotnie. I to jest bez sensu moim zdaniem.
I to mam sprawdzone ju?. Teraz poczekam na odpowied?.
Jest to bug i tyle. Je?li nie jest to bug to w ten sam sposób powinny reagowa? NPC na defendery, missle, torpedy, kulki z raili, blasterów, projectli i autocanonów. Drony w ko?cu to "trzecia forma czego? czym si? strzela".

PC5 -> Kocham dronki i u?yawm je od pocz?tku jak gram w EVE :) Ju? si? zd??y?em troszk? nauczy? o nich, ale to by?o serio mniej typowe.

P.S.
Chyba ju? ponad 3 lata w przestrzeni kosmicznej zaczyna zmieniac postrzeganie tego co sprawiedliwe a co nie...

Linu:

--- Cytat: "Sir Falo" ---Drony w ko?cu to "trzecia forma czego? czym si? strzela".
--- Koniec cytatu ---

No nie wydaje mi sie... Drony to male statki sa, dawniej pilotowane przez ludzi a obecnie obslugiwane przez zbugowana AI, a nie pociski pedzace z predkosciami bliskimi swiatlu....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej