Eve Online > NoobGarten

Worlds Collide - Guristas Pirates & Serpentis and Megas

<< < (6/8) > >>

pc5:

--- Cytat: "Linu" ---
--- Cytat: "Sir Falo" ---Jej Linu, ju? by?a kiedy? dyskusja zwi?zana z "realizmem EVE". Wiadomo,?e drony s? zbugowane ju? od wieeelu miesi?cy. I to te? nie jest dobre ich zachowanie :)
--- Koniec cytatu ---

A czy ja tutaj o realizmie mowie? Dronki sa zbugowane i to wiadomo od zawsze.  (Nawet nie poddaje tego dyskusji)
--- Koniec cytatu ---

A ja ostatnio mam inny bug (raczej feature). Powiedzmy mam 2 BSy w zasiegu dron, jeden 40km, drugi 60km. Posylam dronki na tego na 40km to dolatuja do celu i albo czesc zmienia cel i leci na inne shipy wrogie albo wszystkie leca na BSa na 60km... Paranoja.

Remx:
cos podobnego raz mnialem ze poscilem na jeden ship dronki a one polecialy na inny ktory lecial obok :) i musialem ze 2-3 razy wydac komede by zatakoaly tego ktorego chcialem :)

Ichneumon:
dziwne jedyny bug z dronami jaki ja mam to jak drony nie chca wrócic i wisza 2km za mn? ale to sie dzieje tylko jak bylem zwebowany i podczas rozpedzania sie kaze im wracac

Sir Falo:
Mi sie to dzieje bardzo cz?sto - i o dziwo cz??ciej z small/med ni? heavy. Gdy poprawi? w ko?cu drony wtedy bedzie mo?na w ko?cu zrobi? wspomniaj? misje samemu :>

Szczutek:
Ta misja akurat jest jedna z misji zbugowanych.
Na oficjalnym forum jest dzial misje, ale widze ze niewiele osob go czyta. Wypuszczenie dron w Worlds Collide na tym stagu oznacza wziecie na klate calego agro. Jest jeszcze pare misji "dronowo-zbugowanych". Zyjcie z tym;)
Cerberus 4TW

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej