Eve Online > NoobGarten

Rozdzielczosc?

<< < (5/7) > >>

pticu:
no wlasnie, jakim sofcikiem dzialac zeby bylo widac w grze kto na ts gada? bo jeden mialem to nic nie pokazywal

regis:
http://tsdisp.sourceforge.net/

Sir Falo:
A ja sie zastanawia?em czy bra? next 19" 4:3 sprawdzony i z rewelacyjnym obrazem czy panoramke 19" nie sprawdzon? - i chyba zaczne troche ?a?owa? zanied?ugo, bo jednak panoramka to panoramka... Jeszcze opcja mie? okno rozci?gni?te na dwa monitory, ale mie? centralnie po ?rodku ramki 2 monitorów (i to jeszcze tylko NVIDIA potrafi, a ja mam ATI) ju? chyba pi?kne nie jest. Sprawdza? kto? jak co? takiego dzia?a mo?e??

Goomich:

--- Cytat: "Sir Falo" ---panoramka to panoramka... Jeszcze opcja mie? okno rozci?gni?te na dwa monitory, ale mie? centralnie po ?rodku ramki 2 monitorów (i to jeszcze tylko NVIDIA potrafi, a ja mam ATI)

--- Koniec cytatu ---

Pierwsze s?ysz?, ?e nV to potrafi.

Med?ik ?ord: Hydravision

Sir Falo:
No z tego co pami?tam to w?asnie na NVIDII da?o si? zrobi? ??czenie ekranów w jeden, a w ATI tego sie zrobi? nie da, gdy? jest to traktowane jako osobne dwa ekrany zawsze. No, ale to by?o dawno wi?c mo?e mi sie ju? co? przetrybikowa?o w g?owie. Musze to posprawdza? zatem :)
Jedno jest pewne, przesu? okno chocia? o jednej piksel na secondary monitor to Ci FPS spada do 1FPS...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej