Eve Online > NoobGarten

level 1 agent misje -problem

<< < (9/10) > >>

a9tail:
wyjasniam take away - mam zamiar zalozyc take awaya w eve
bede dostarczal zarcie na zamuwienie dla walczacych flot w 0.0 po konkurencyjnych cenach. menu bedzie inspirowane kuchnia chinska z lekka podrasoawane na amarr.Zastanawialem sie na dodaniem czegos z regionalnych przysmakoow minmaru ale niewpadlem na nic bardziej wymyslnego nisz kartoflanka..galante dostanie noodle i powinna byc szczesliwa...caldari? hmm hmm
zamuwienia na mail itp....
co do misji - masz wszystkie gaty dokola otwarte deadspace
i niewiem dlaczego ale dwa razy skrecilem chyba w cartelowa scierzke i dostalem straszne baty... byla stacja kosmiczna ktura sie ostrzeliwala i 2ximapler (taki statek z wyrzutnia rakiet) . Impaler w puniszerze boli bo ja latam 200 maksymalna predkoscia i niemam dopalacza...
wymagania take awaya (przezywalnosci mikrofala i szybkosci) skalniaja mnie do interceptoroow i assultowych frygat .
co szybkosci - policzyleme ze na riftera da sie wsadzic dopalacz z cruza
i tak w ta strone kombinowalem...boje sie ze punisher nie da rady

Venkhar Krard:
Nie ma co wkladac AB z cruisa na fregate.
Rifter z odpowiednimi skillami moze latac na 1mn AB II kolo 1000m/s,
wiecej ci nie trzeba.
Procz tego powyzej i tak czasem nie trafiaja twoje dzialka..
Jak chcesz wiecej to polecam 1mn Microwarpdrive I,
tylko ze to nie dziala w wiekszosci misji..

a9tail:
z tego co przeczytalem mwd zmienia sygnature znaczy robi cie wiekszym celem
dopalacz kruza jest duzo tanszy i prostszy w uzyciu#(nmisze skille) nisz tech  2 mam racje?

Venkhar Krard:
Tak mwd zwieksza twoj sig, przez co latwiej jest cie trafic i rakiety zadaja ci wiecej dmg. Procz tego zzera ci na stale 25% capa i do tego nie mozesz go uzywac w misjach deadspace (czyli wiekszosci misji od agentow i kompleksach).

AB od cruisera nie zakladaj bo zezre ci wiekszosc zasobow na statku, ktorych potrzebujesz na tank i inne rzeczy.

Dobre AB na fregate w zupelnosci wystarcza..

Zreszta kupisz, potestujesz, to sam zobaczysz :D

MWd jest glownie na pvp i do podrozowania :>

redbart:
Wydaje mi sie ze 5 XECTL minerow lepsze niz 3 tech 2 na frydze.

Ale mozna zmienic avatara na tej samej rasy tylko niestety ;(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej