Eve Online > NoobGarten

level 1 agent misje -problem

<< < (8/10) > >>

Venkhar Krard:
Poki co zakochalem sie w cyclonie i mysle ze spokojnie starczy mi na lvl3 i support w lvl 4. Freje t2 mam w planach ale ze wzgledu na slaby stosunek sily do kosztow, zrobie je dopiero po wazniejszych skillach do BC.

W kazdym razie do jaga, wolfa i clawa na pewno wsiade, bo lubie speeeed ;]

P.S. Swoja droga.. albo mi sie wydaje albo Cyclone jest pod prawie kazdym wzgledem lepszy od innych BC.. niesamowite.. ciekaw jestem kiedy ccp to zauwazy i znerfuje go z powrotem do epoki kamienia lupanego..

a9tail:
ortografia- jest to zamiezone dzialanie o naturze politycznej i estetetycznej...poki niewyzuca artefaktoow z naszego jezyka byki robic bede o ile osobiscie miodek (Pan MIODEK) do mnei nieprzyjedzie i niespusci mi manta
pa(ba)rdzo przepraszam wspool forumowiczoow za niedogodnosci

1lvl jest wczesniej (przed world colide) misja z otwartymi wszystkimi bramami. Mozna zle skrecic i wtedy nawala stacjonarna artyleria i dwa impalery. jest zle

pozatym ja niespecjalnie mam skille na cruza i jeszcze dlugo nie
w minmarskie postacie od razu ros(Z)pisalem road map skilli na pvp rifftera
i podobnie mam z punisherem .. z tymze rifter good punisher ladny jest taki do rekina podobny i .. ladny...
ja do-celowo chce take-away zalozyc wiec fregata to podstawa..niebede wozil zarcia w bs..(c) hociasz tytan wyladowany kaczka po pekinsku?

Ellaine:

--- Cytat: "a9tail" ---ortografia- jest to zamiezone dzialanie o naturze politycznej i estetetycznej...poki niewyzuca artefaktoow z naszego jezyka byki robic bede o ile osobiscie miodek (Pan MIODEK) do mnei nieprzyjedzie i niespusci mi manta pa(ba)rdzo przepraszam wspool forumowiczoow za niedogodnosci
--- Koniec cytatu ---

Idz na glowne forum i pisz po angielsku jesli masz takie klopoty z polska ortografia :)

--- Cytuj ---1lvl jest wczesniej
--- Koniec cytatu ---

Afaik misje nie sa przed i po, one sa losowane a nie kolejkowane.

--- Cytuj ---ja do-celowo chce take-away zalozyc wiec fregata to podstawa..niebede wozil zarcia w bs..(c) hociasz tytan wyladowany kaczka po pekinsku?
--- Koniec cytatu ---

eEeEe?
Rozwin :) Co znaczy dokladnie "do-celowo"?
Jakie "take-away"?
Jakie zarcie?
W jakim BS?
Jaki znowu tytan?
Jaka kaczka?
O co chodzi?

Venkhar Krard:
Hm czy to zle jak zrozumialem wszystko co on napisal ? ;]

Chodzi mu o pierwszy stage w WC, gdzie sie wybiera brame.

A pozniej pisze ze idzie w szybsze statki chyba a nie wielkie i wolne..

Hm jesli to zrozumialem, to chyba bede sie musial nad soba zastanowic..

Ellaine:
WC?

Na pierwszym etapie Wicked Creek wybierasz trase, albo przez 7-costam, gdzie kampuje Estabishment ale 5 razy dziennie czysci ich -V- albo LV.
Albo ta druga trase, przez Great Wildlands bogdajrze, gdzie campuje Curse Coalition w chmarze ceptorow ale czasem jedzie ich jakas inna przyjazdna instytucja, a czasem sie nudza. Zasadniczo powyzej 5 BSow mozna czuc sie bezpiecznie i jeszcze kogos zaic po drodze.

Ale to zarcie? Nie widze powiazania miedzy jego slowami a Twoja interpretacja :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej