Eve Online > NoobGarten

level 1 agent misje -problem

(1/10) > >>

Endriu:
Dostalem za zadanie wyeliminowac piratow badz ex-employe'a. Skacze do miejsca zaznaczonego w dzienniku ale tam okazuje sie ze nikogo nie ma. Za pomoca skanera ustalam ze moj cel znajduje sie w odleglosci okolo 20000km. Poza glownym celem znajduja sie tam jeszcze inne rzeczy jak opuszczona stacja, "strange circual object", czy asteroidy! Nie moge jednak skoczyc do tego miejsca bo zadne z wczesniej wymienionych rzeczy nie jest wylapywane przez "overeview bar". Oczywiscie 20000km jak by chciec pokonac w konwencjonalny sposob zajeloby mi ze 20h, wiec to rozwiazanie nie jest poprawne:). Co w takim wypadku powinienem zrobic? Czy powinienem cos kombinowac z probami?? Misje za za okolo 20000 kredytow, a proby podobno tylko jednorazowe wiec cala operacja wydaje mi sie nieoplacalna. Jesli ktos zna rozwiazanie ot prosze o pomoc

Dradiel:
U?yj accelerator gate. Pewnie jest w punkcie, do którego dolecia?e?.

Endriu:
A ja sie tyle nakombinowalem ze skanerami, probami, dronami i innymi, ale jakos mi nie przyszlo do glowy uzyc tego acceleratora:). Wielkie dzieki!!

redbart:
Osz kuffa :)

redbart:
Ja mia?em po prostu tutora na ?ywo :). Ale kurcze naprawde, agenci mówi? chyba o warpgateach, tak mi si? wydaje. Pozatym je?li nie agenci to w tutorialu  chyba. W ka?dym razie ja mia?em przyjemno?? to gdzie? zas?ysze?.

Przez ciebie Irek czuje si? cholernie staro. Esz 3 miechy w eve zlecia?y... :) a wci?? was kocham...

jak ja to wytrzymuje ;P

jak wy ze mn? wytrzymujecie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej