Eve Online > NoobGarten

level 1 agent misje -problem

<< < (6/10) > >>

Venkhar Krard:
Dajcie spokoj z deskami na poczatku :/
Deska ma tanka freji i przy tym prawie zadnych mozliwosci do speed tanka.

Rifterem, punisherem i innymi sie robi spokojnie wiekszosc misji lvl 2 i to dwutygodniowa postacia.

Imho skillowanie skilla na deske na poczatku to po prostu strata czasu, bo i fryga i cruiser sa lepsze do pve.

Deske to se mozna uzywac do zbierania lootu albo w pvp do zestrzelania fregat, jesli ktos inny bierze na siebie obrazenia.

Co do kopania deska.. to ten penalty -25% do rofa nie dziala przypadkiem tez na minery ? Zreszta i tak nie da sie sensownie do niego wsadzic 4ech minerow II, a do frygi z bonusem do kopania wsadzisz.

Ellaine:
Straszny nie, brzydki tak

a9tail:
z tego co zrozumialem mozna wymienic avatara pomiedzy kontami za kase..

punisher jusz zyje i ku chwale najwyszego czysci

rifter mialem najpierw 3 x 125 potem 3 x 150 docelowo 2 x 150 2 x lanczery
baterie i maly shild i hydro dopalacz w medium
i 4 x nano do zwrotnosci i speedu
so orbitowalem sobie pomiedzy watahami ratoow zwykle nietrafaili mnie wogule

jak sie zabralem za amarr shipy to zostalo mi w glowie tankowanie na armor aleproobowale mlatac ciagle jak rifterem
ale jest luz jusz
3 x lekkie bimy + bateria + capasitor
na niskich 2 x 100 plate armor repair  skilluje na zfitowanie damage kontrol
mam czolg prawie nielata ale mozna go dociagnac podem na miejsce starcia a potem to jusz z gurki
raty jusz pekaja po dwuch salwach i nawet jak przycisna to moje 800 armora wytrzyma...
punishery na lagach i impalerach gloownie tracilem

z carcerem bedzie cieszko...ma duzo wieksza sile ognia tyle ze medium ma jeden? moze jakbym z kims latal to byl uzeteczny....a tak...
ale piekny jest oj

Xarthias:

--- Cytat: "a9tail" ---jusz ... najwyszego .... nietrafaili ... wogule... jusz... nielata ... jusz ... gurki...jusz ... dwuch ... cieszko...
--- Koniec cytatu ---

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Stary, skoro walisz takie byki, to u?ywaj Worda (czy darmowego Open Office) do sprawdzania pisowni, bo jak si? czyta Twój tekst to a? z?by bol?.

Kitten:
po rmr jak punisher dosta? bonus do resistów moze rzeczywi?cie lepiej sie sprawdza (ratowa?em nim w 0.1 czego coercerem bym sie niepodj??) chociaz na misje lvl2 i tak bym chyba wola? coercera 50% bonus do zasi?gu w deskach robi cuda , wystarczy odpalic AB i uciekac od npców rozwalaj?c je spoza ich zasi?gu.  8)
Co do jednego med slota coercera w zupe?no?ci starcza na AB :P
A na low: cap relay, small rep, 200mm plate i resistance plating
pi?knie sie spisywa? na lvl2 w rekach 3-7dniowego 'nooba' bo potem przesiad?em sie na propka i zaczo?em lvl3 klepac :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej