Eve Online > NoobGarten

level 1 agent misje -problem

<< < (5/10) > >>

redbart:
Ja jako noob latalem z 8 laserami na desce i bylo git, co sie czepiasz...

Ehh za wczesnie w eve zaczalem grac, jak patrze na te avatary nowych bloodline to mi sie za Julie zaczyna teskno robic ;(.

JA CHCEM NOWEGO AVATARAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :cry:

A stopka zajebista... JA CHCEM TAK? STOPK?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 :cry:
Wy?l? ci Xylie i te? co? wymy?lisz. B?dzie pasowa?a do skorpionów z l5r ;)

Kromeq:
Z tego co doczytalem sie gdzies na www.eve-online.com to mozna zmienic sobie avatara za jednorazowa oplata. Nie pamietam ile ale chyba tak ~20 ojro :]

Ps. Ja na misje lvl 1 latalem destro z 3xartilery 4xAC i 1xStandard Missile (minmatar). Troche tanka i tyle. Bylo pieknie. Nawet nie chcialo mi sie ganiac za statkami bo potem mialem dalej do skrzynek :] W sumie teraz bym chyba na 7x AC wymienil :D

Kitten:
na coercera bez problemu wchodzi 8 dual light beamów AB i small rep o ile pami?tam to jeszcze upycha?em 200mm plate'a przy engi na lvl2 i robi?em wi?kszo?c misji lvl2 ale to by?o dawno temu a misje po rmr s? trudniejsze :)

redbart:
Masz racje kitten, mozna tak robic dokladnie jak opisales, z takim sprzetem sam latalem, misje lvl 2 mozna robic nadal - na moim przykladzie ;)

Coercer jest tez swietny do kopania, 5*Xecl to  na poczatek niezle, nawet lepiej niz probowac na to wlozyc 3-4 Kopacze 2

Avatara moge zmienic tylko na jeden bloodline co mnie strasznie irytuje, wiec na japonski nie moge, pozatym amarrki japonskie sa cienkie , takie feudalne i jakby z l5k, a julie mi sie podoba no i inne tez ;P

Sou:
Wrcajac do tematu ;) W tutorialu zaraz na poczatku ucza latac i walczyc;) W tym momencie trzeba leciec i skakac gate'ami ;) Jak sie omija tutoriala to potem sa problemy:/ Ja zrobilem calego, troche to zajelo ale nie byl jakis trudny tylko czasami przynudzal ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej